18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megvan az XRCO díjra jelölt pornósok listája

2010.03.08. 09:56

Lassan már két hónapja, hogy véget ért az AVN díjkiosztó ünnepsége. Tori Black, Sasha Grey és Kagney Linn Karter pedig fel is markolta a fontosabb díjakat, amiért egyébként nagyon keményen "megdolgoztak "a tavalyi évben. Számunkra külön öröm lehet az is, hogy a magyar Aletta Ocean lett a legjobb külföldi „előadó" az idei zsűri szerint. Hosszú idő után, újra magyar lány vehette át a rangos elismerést és ez nagyon jó dolog, ugyanis Mandy Bright 2004-es győzelme óta nem esett semmiféle díj nekünk, magyaroknak. Pedig aztán nyakig benne vagyunk az amerikai pornóban, annyi biztos.

Ön szerint ki lesz az év női előadója?

 • 682
  Jenna Haze
 • 654
  Tori Black
 • 498
  Alexis Texas
 • 464
  Kristina Rose
 • 459
  Bobbi Starr

Ezek után majdnem két hónappal az AVN díjikiosztó után az X-Rated kritikusai is végre nyilvánosságra hozták a hivatalos jelöltlistájukat, melyek közül majd kiválasztják a nyerteseket, akik április 26-án át is vehetik a díjat egy csillogó-villogó gála keretei között. A jelöltek listáját ezen a linken lehet megnézni.

A „Legjobb női előadó” kategóriában jelölték Tori Black-et, Jenna Haze-t, Kristina Rose-t, Bobbi Star-t és Alexis Texas-t is. Ön szerint ki lesz az XRCO kritikusai szerint az év női előadója?