A prűdebbek a divatőrületre fogják, és tény, hogy manapság már szinte szokványossá vált egy-egy szexuális segédeszköz egy átlag háztartásban. A legfelkapottabb játékszer még mindig a vibrátor, amit a csiklón való vibrálásra és a vaginán belüli érzékeny részek stimulálására találtak fel a nagytudásúak. Az ember azt hinné, hogy a szexualitásban jóval nyitottabb férfiaknak semmi kifogása ezen eszköz használata ellen, ám a tapasztalat bizony azt mutatja, hogy a pasik előbb vannak benne például egy szvingelésben, mintsem egy vibrivel próbálják meg fellendíteni a nemi életet.

„Sok férfi attól tart, hogy elégedetlen lesz a méreteivel a hölgy, és akkor ő már nem is lesz érdekes” – fejtette ki véleményét a témában a 34 éves Regina arra utalva, hogy a legtöbb ilyen jellegű segédeszköz valóban az átlag méreten felüli. A félelem egyébként valamilyen szinten nem alaptalan, és ezzel kapcsolatban a 28 éves Bálint osztotta meg gondolatait:

„A vibrátor akkor is kemény és harcra kész, amikor már a férfi rég kidőlt. Ráadásul ebben az esetben a nők irányítják az egész folyamatot.” Bálint hozzátette, hogy kisebbségi komplexusa volt, amikor barátnője megvibrátorozása után a több centivel kisebb péniszét becsúsztatta a lány hüvelyébe – és azt sem tartja elhanyagolható ténynek, hogy a jobb minőségű segédeszközök már olyan intenzitással stimulálják a csiklót, amire a férfiak nyelve nem képes. Főleg nem órákon keresztül.

Ön mennyire tolárálja a vibrátort?

„Még sosem használtam egy partneremmel sem, csak terveztük” – mesélte következő interjúalanyunk, Szilárd. „Viszont lehet, hogy szívesen kipróbálnám, ha ezzel plusz örömet tudok okozni. Plusz dolgot a nőnek nyújt, a férfinak ilyenkor a csajt kell "kiszolgálnia". na meg kiegészítő segítség lehet olyan esetekben, amikor a nő azt szereti, ha egyszerre hatolnak be a vaginájába, illetve análisan.” Szilárd szerint továbbá a kisebb méret okozta hiányok részben kiküszöbölhetőek, a nőknek a belső izmokkal kellene foglalkozniuk, a férfiaknak pedig ajánlott a szexuális energiák tudatos uralása. „Manapság sokféle könyvből, de akár tanfolyamokon is lehet tanulni igen jó praktikákat. Ha két ilyen ember összekerül, akkor szerintem még a vibrátort is elfelejtik, mert egyébként is olyan gyönyört fognak megélni, amitől eszükbe sem jut a segédeszköz” – magyarázta elképzelését.

Gergő saját bevallása szerint eddig azt sem tudta, hogy léteznek olyan férfiak, akik ellenérzéssel vannak a vibrátor iránt. „Legyek féltékeny egy vibrátorra?? Legutóbbi kapcsolatomban is én vettem a csajomnak. Szeretem, nagyon jó közös játékokat lehet velük játszani. Plusz rásegít a lány örömére, attól csak jobban hízik a májunk, ha a hölgy nagyobbat sikít. Ráadásul semmi nem izgat fel jobban, mint, amikor előttem masztizik egy lány, pláne vibrivel.

A 33 éves Barnabás is hasonlóan gondolkozik, ő szintén a hüvely és a végbélnyílás egyszerre történő izgatását hozta fel példaként, amikor szükséges a segédeszköz használata, illetve az orális szexnél is favorizálja a dolgot: a csikló izgatása nyelvvel, miközben a hüvelyből ki-be jár a játékszer. Vagy éppen fordítva.