Mészáros Dórának már kismillióan tették fel azt a kérdést, heteroszexuális nőként hogyan éli meg azt, hogy nőkkel van együtt a kamerák előtt és a színpadon – a sztriptíztáncos szerint pedig erre nem is tud olyan választ adni, ami egy hétköznapi ember számára érthető lenne. De azért megpróbálkozott:

„Soha, de soha nem fordulhatna elő az a helyzet, hogy nőbe szerelmes legyek” – mesélte a Velvetnek. „Nekem a magánéletben "szeretkezésnek, szexnek" nevezett dolog nem működik szerelem nélkül. Eddig ez az érzelem csak férfiak iránt jelent meg bennem, és ezzel ki is zártam annak a lehetőségét, hogy csajjal legyek együtt az ágyban. Ez egy munka, és én a munkát szeretem a végsőkig tökéletesen végezni. Nem engedhetem meg magamnak, hogy hiteltelen legyek” – magyarázta azt, hogy mindezek ellenére mégis úgy tűnik, teljesen fesztelenül és természetesen érnek egymáshoz a közönség előtt.

„Számomra a világ legtermészetesebb dolga, hogy közönség vagy kamera előtt nyúljak egy lányhoz. Annyi leszbi műsort adtam már elő életem során, hogy álmomból felkeltve is le tudnám vetkőztetni partneremet a jelmezből. Becsukott szemmel is tudom azt, hogy például Rácz Linda a színpad melyik szélén táncol épp. Viszont Isten ments attól, ha valaki olyannal kerülök ilyen helyzetbe, aki nem tud mit kezdeni magával a show közben. Ilyenkor van az, hogy össze-vissza keringünk a színpadon. Kergetjük egymást, idétlenül gabalyodnak  a végtagjaink, egymás lábára lépünk, az összhang teljes hiánya miatt az egész produkció nevetséges lesz, nem pedig erotikus.”

Mészáros elmondása szerint már az első pillanatban kiderül, kivel van egy hullámhosszon. Barátnőjével, Rácz Lindával már az első közös műsoruk tökéletes lett, nem kellett gondolkodni azon, hogy a későbbiekben akarja-e őt partnernek. „Nem szoktuk megbeszélni soha a dolgokat, improvizálunk” - mesélte. „Épp ezért fontos az, hogy tudjuk mindig egy pillantásból, kacsintásból, mit akar a másik.”

És ez állítólag adja magát: a két sztriptíztáncos nagyon sokat van együtt a munka miatt, napokat, heteket együtt töltenek, ha hosszabb turné, vagy kiállítás van. „De magánéletben is jóban vagyunk: felhív, ha bántja valami, ha öröm éri, ha tanácsot kér valamiben. A barátomnak is tartom őt, nemcsak kollegának” – tette hozzá Mészáros, aki szerint a filmes munkák teljesen más jellegűek, mit a színpadi show-k, bár ott is inkább a látvány a lényeg.

„Egy forgatáson végig kell csinálni egy szeretkezést úgy, hogy lehet, sosem találkoztam még a lánnyal, akivel együtt dolgozom. Szerencsére kevés rossz tapasztalatom akadt. Mostanában a filmes szakmán belül a lány-lány szettes munkákra inkább azokat hívják, akik nem dolgoznak fiúval. Így leszűkül a kör és nagy eséllyel lesz a partnerem egy számomra ismert csaj. Sokszor megkérdezik, kivel forgatnék szívesen és így választhatok olyan lányt, akivel tudom, hogy nem lesz nehéz az együttműködés.”

Mészáros elmesélte, hogy a lányok általában odafigyelnek egymásra, nem okoznak a másiknak tudatosan fájdalmat, de örömöt is nehéz. „A kamerának dolgozunk, nem magunknak. Has behúz, oldalvást nyal, érzékien nyög. Erre mind oda kell figyelni, ha nyom a szék karfa, ha kényelmetlen a póz, mindig. Ez munka, nem szórakozás. Persze nem egy olyan munka, amit utálok csinálni és ez a lényeg. Szeretem. Szeretem azt tudni, hogy a műsor alatt a pasik lélegzete eláll, hogy a vágyaik-álmaik az orruk előtt életre kelnek. Szeretem azt tudni, hogy a filmet majd férfiak nézik és örömet okozunk nekik.

Ha egy képet festenék, zenét szereznék, bármi olyat tennék, amivel másnak örömet okozom, ugyanezt érezném. Ennyi a dolog pszichológiája nálam.”

A sztriptíztáncos élete első lány-lány jelenetében érdekesen érezte magát: „Az orrom előtt volt egy punci, megdöbbentő látvány volt, nem győztem pislogni. De nem volt időm kiértékelni a helyzetet. Elkezdett forogni a kamera, azt gondoltam, ugyanúgy csinálom, mint egy pasi, és lesz, ami lesz. Előtte sosem láttam közelről más lányét, a magamét is csak a tükörben. Aztán lassacskán hozzászoktam, és ma már viccelni szokott a pasim azzal, ha nyűgösen megyek dolgozni. „A férfiak nagy százaláka mindent megadna, ha a helyedben lenne. Ennyi puncit kinyalni. Elmenjek én helyetted?”– szokta mondani.”