18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Judy Nero blogolta a maszturbálását

2010.03.19. 13:09 Módosítva: 2010.03.19. 13:09

Úgy tűnik, annyira még nem melegedett össze Kozsó és Judy Nero, hogy az expornósnak ne kelljen magához nyúlni, ha kielégülésre vágyik - legalábbis erről tanúskodik Nero blogjának pár nappal ezelőtti bejegyzése. Azt persze eddig is tudtuk, hogy a sztriptíztáncos mindent megoszt az olvasóival - még azt is, ha szexelni támad kedve -, de most minden eddiginél gátlástalanabb bejegyzés kapott helyet internetes naplójában "Egyedül, maszturbálás" után címmel. "Kicsit fáradt vagyok! - írta Nero. "Jól esne, ha valaki megmasszírozna, vagy valaki reggel ágyba hozná a kávét! Komolyan jó lenne... mindennap felébredni úgy, hogy nem egyedül bámulom a plafont az esti maszturbálás után jegesemmel a karomban." A sztriptíztáncos még egy fotót is mellékelt rajongóinak az önkielégítés utáni állapotról:

judy nero

Nero a Velvetnek sem kertelt: "Nem napi rendszerességgel csinálom, hanem, amikor a hangulatom úgy hozzá. Szerintem maszturbálni tök jó dolog. Amikor kicsi voltam, akkor szégyelltem, de ma már minden gátlás nélkül tudok erről beszélni, és úgy gondolom, aki azt mondja, nem csinálja, az hazudik. Pedig egyáltalán nem ciki szerintem." Hozzátette, párkapcsolatban, kielégítő szexuális élet mellett nem érzi szükségét a dolognak. "Külföldi utazásaim során beszereztem egy olyan segédeszközt, amit Magyarországon nem lehet kapni. Úgy néz ki, mint egy gyűrű, amin hatrészes masszírozó fej van. Ezt szoktam használni önkielégítés során".