Olvasói teszt

"Az úgy történt, hogy szerettem volna valamivel fellendíteni a szexuális életünket" - írta a beszámolójában a 23 éves Lilla, aki fontosnak tartotta hozzátenni, hogy nem unatkoznak: két éve vannak együtt, és szinte napi rendszerességgel szexelnek. "Mégis úgy éreztem, itt az ideje annak, hogy valami újat vigyünk az ágyba. Pontosan amiatt, hogy még csak véletlenül se forduljon elő az egyhangúság. A segédeszközöktől viszont irtózom. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy vibrátort vonjak be kettőnk dolgába.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve írtam a Muffinnak, hogy van-e egyéb lehetőség a tesztre. Gondoltam, egy próbát megér a dolog, bár nem igazán bíztam abban, hogy a 16 centis fekete műbránerek helyett kaphatnék valami mást is, ami hozzám illő. Pedig kaptam. A kulcsszó a bemutatkozó levelemben talán az volt, hogy a pasim grafikusként dolgozik, és már a következő héten megkaptam a doboz tejcsokoládé testfestéket.

Első együttlétünk óta nem izgultam annyira, mint akkor, amikor pasim társaságában előszedtem a dobozkát – pedig ez csak csoki, most képzelhetitek, mi lett volna, ha egyéb segédeszközt viszek haza. Pasi szeme persze egyből felcsillant. Testfestéssel egyébként még soha nem próbálkozott, és be kell, hogy valljam, nem is rajtam élte ki effajta ambícióját. Válltól kezdtük, lefelé haladva. Azt rajzolta, amit kértem. A szetthez tartozó ecset sörtéi egyébként nem a legfinomabb anyagból valók, de mindezt feledtette velem az a kifinomult mozgás, amit éreztem a bőrömön, és ahogyan a párom suttogott közben. Egyszerűen beizgultam és kész, pasim pedig, mintha csak a jelekre (sóhajok, apró nyögések, lélegzet visszatartás) várt volna, ahogyan elkészült egy-egy ábra, úgy nyalta le rólam az egész anyagot. A hasamig bírta, és onnantól kezdve nem volt visszaút: kerámia tálka és ecset félredob, a többit mindenki fantáziájára bízom.

Summa: nem mondom, hogy megér annyi pénzt, amennyibe kerül, de hozzá kell tenni, hogy sokkal esztétikusabb a tálalás, mintha vennénk egy flakon csokiöntetet a supermarketban, és egy ecsetet az írószer boltban. A csokoládé íze egyébként nem rossz (sőt), legutóbb akkor húztam egyet a flakonból, amikor elfogyott itthon a mogyorókrém, és súlyos csokihiányban szenvedve már nem tudtam mit kezdeni magammal. Ergó így is, úgy is kielégítő."

A terméket a szexaruhaz.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.