18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Apáca vagy nimfomán kurva?

2010.03.30. 12:04 Módosítva: 2010.03.30. 12:04

Mivel különböző közösségi oldalakon egyre több szexteszt bukkan fel és terjed, eszembe jutott egy ősrégi ebből a műfajból, amin évekkel ezelőtt én is átrágtam magam. Eddig a legrészletesebb teszt, amit valaha láttam, és ugyan a készítő 18 éven felülieknek ajánlja, nem biztos, hogy belepirul egy tinédzser.

56-mst 00132

Nem kevés időt igényel, de ha az ember mindeddig nem volt tisztában azzal, hogy apáca/szerzetes vagy esetleg egy nimfomán kurva/szexmániás állat, a végeredményből kiderül. Vagyis, ahogyan az oldalon fogalmaznak: "mennyire vagy kifinomult, tapasztalt, perverz, és hogy milyen irányban fejlesztheted tovább szexualitásodat". A honlapon mindemellett egyéb érdekesség is található, például a statisztika (az eredményekre kattintva), ahol megyékre bontva meg lehet nézni, hogy például a Vas megyei férfiak hány százalékát szopta már nő, mondjuk úgy, hogy jégkocka volt a szájában. A teszt ide kattintva csekkolható, az eredményeket kommentben kérem!