Olvasói teszt

A divatos intimfrizurák kedvelőinek ajánlják azt a borotva szettet sablonokkal együtt, amit egy főiskolai hallgató olvasónk kapott meg tesztelés céljából. Mint ahogyan azt megtudtuk, Tamara nem szereti a  teljesen csupasz puncit, és a barátja is inkább azt favorizálja, ha felül marad egy kis fazonra nyírt szőrcsomó. Icike-picike, rövidre nyírva - magyarázta tesztelőnk.

"Eddig egy egyszerű borotvával elintéztem a dolgot, és meghagytam egy kis csíkot, aztán különböző magazinokban, filmekben láttam, hogy vannak csajok, akik jóval kreatívabbak és ügyesebbek: legtöbbször egy nyilacska van kialakítva a szeméremajkak felett. Ez persze nem megy olyan könnyen a borotvával, sőt, a nagy próbálkozásban egyszer meg is vágtam magam, fel is adtam a dolgot. Végül hála az internetnek, az egyik szexshop ajánlatai között rábukkantam egy olyan termékre, amiről azt sem tudtam addig, hogy létezik:  fazonnyíró szett, különböző sablonokkal. Persze, először jót röhögtem az ötleten, végül úgy döntöttem, miért is ne, egy próbát megér.

Valójában a szett egy komplett manikűrkészlet megtoldva egy fém borotvával, aminek valójában csak azért örültem, mert már nem volt egy normális szemöldökcsipeszem sem, de például azt sem nagyon értem, ez hogyan került bele a szettbe.

Egyedül a borotvának és a sablonoknak vettem hasznát, van benne csillag, nyilacska, és szivecske, igazán mókás dolog bevonulni a fürdőszaobába és alkotni. Nos, nem könnyű feladat még így sem. A borotva ugyanis olyan éles, hogy seperc alatt levitte a nyíl hegyét, ahogyan azt a bőrömhöz szorítottam, és a szív forma sem úszta meg sérülés nélkül. Az eredmény viszont nem lett rossz, de nem is olyan tökéletes, mint ahogyan azt a képeken láttam. Mivel nem gyantázásról van szó, a fazon két nap alatt elveszik a növekedő szőrzet között, de különleges alkalmakra szerintem jó ötlet meglepni a pasit egy lefelé mutató nyilacskával. Azt egyébként nem egészen értem, hogy az oldal mire céloz, amikor azt írják: "A szett segítségével forma vágható a szemérem és bármely testrész szőrzetébe". Most komolyan, hova máshova??"

A terméket a szexaruhaz.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.