18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Regina Moon mellei érzéketlenek az izgatásra

2010.04.23. 20:22 Módosítva: 2010.04.23. 21:42

Regina Moon nevét tavaly óta nemcsak a lelkes pornófogyasztók, hanem az egész ország megismerhette a Blikk szépe akció által, amikor is a pornóbige úgy gondolta, több van benne, mint amennyi látszik (haha), és Horváth Hajni álnéven jelentkezett a versenyre. Pechjére azonban műveinek több rajongója is akad hazánkban, akik nemcsak a testére, hanem a fejére is koncentráltak filmnézés közben. Így esett, hogy a napilapnak több olvasó is jelezte, hogy a saját bevallása szerint recepciósként dolgozó lány azonos a több szexfilmben is szereplő Regina Moonnal, aki ráadásul nem is nagyon válogat, szinte mindent bevállalt a pornóban. A csaj egyébként negyedikként jutott volna be a verseny döntőjébe, így azonban repült, lába nem érte a földet.

Regina Moon

Kovi üdvöskéje tegnap a Cool TV-ben volt vendég, ahol persze nem erről a kínos incidensről kérdezték, hanem a melleit vizslatta Orosz Barbara. Moon nem titkolja, hogy műmellei vannak, és saját bevallása szerint amióta kés alá feküdt, jobban félnek tőle a férfiak, mint előtte, és többek között az is kiderült, hogy szex közben nem érdemes a pornós bimbóit kényeztetni: "Teljesen érzéketlen vagyok a mellemre" - mondta Moon, és hozzátette, lehet, hogy az eddigi pasijaival volt probléma, de egyikőjük sem jött még arra rá, hogyan tudná őt a mellei által felizgatni. A javarészt férfiaknak szóló, de lényegében csak ostoba női csacsogással teli interjú tetőfoka amúgy az volt, amikor a pornós rövid ideig mellet villantott, mindez ide kattintva megnézhető.