horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szavazófülkében szexelt egy magyar pár

2010.04.27. 14:40 Módosítva: 2010-04-27 14:40:01

Az első magyar szopásrekord megszervezése és a világ talán  első nyalás-rekordkísérlet meghirdetése után újabb játékkal borzolta a kedélyeket: a Tutti Frutti Party magazin szerkesztősége: a választások első fordulója után arra kérték a bevállalósabb magyar állampolgárokat, hogy a parlamenti választások második fordulóján villantsanak egyet a szavazófülke magányosságában. Mi több, fotózzák is le a kibuggyanó mellet, a csupasz segget és mindent, ami a függönyök mögött történik és a pornómagazin hasábjaira való.

A felhívásra a vártál is merészebb (állítólag valódi) pályamű érkezett, amely tanúsága szerint a szavazófülkében elszabadultak az érzelmek, és szolid villantásnál sokkal több is történt: apuci konkrétan megdugta anyucit a kisasztalon. Az esetről felvétel is készült, további képkockákat a fotóra kattintva láthat.

Klikkeljen a részletekért!
Klikkeljen a részletekért!

"Azt gondolom, kis hazánkban igazából kevesen és keveset tudnak a public nudity -ről, azaz a publikus meztelenkedésről" - nyilatkozta a Velvetnek Walter Anna, a magazin főszerkesztő-helyettese, aki attól tart, hogy sokan félremagyarázzák kis akciójukat: "Természetesen az ilyesfajta meztelenkedésnek is milliónyi vállfaja létezik, kezdve a szolid cicivillantástól egészen a fényes nappal az utcán dugásig. Mi igazán nem akartuk oltári nagy rosszalkodásra rábírni a népet, pusztán arra gondoltunk, milyen jó lenne egy kis életet vinni az amúgy görcsös, előítéletekkel, mások mocskolásával teli hétköznapokba." Walter hozzátette, a public nudity legkellemesebb velejárója, hogy aki élvezi ezt a fajta meztelenkedést, annak igencsak meglódul az adrenalin a vérében.