Ahogyan saját maga fogalmazott, múltkor kicsit elszállt az agya a Tutti Frutti Party főszerkesztő-helyettesének, Walter Annának, amikor tapasztalta, mit gondolnak az emberek a pornósokról. Tollat ragadott, az eredményt pedig elküldte nekünk. Mindössze annyit fűznénk hozzá, kedves Wally, ne szomorkodj, a pornón nevelkedett nemzedék nemcsak a pornós csajokról, hanem a mezei nőkről is képes ilyen képet festeni. Vagy, ahogyan ők mondanák: "alap".

"Pornósztár vagyok.  Nem valami híres-hírhedt külföldi sztár, csak olyan magyar sztárocska. Ez azt jelenti, felismernek az utcán, vagy például a partikon - ez utóbbi “annyira” nem zavar, mert én ugyan soha nem tudom, hogy az illető kicsoda, ő viszont már legalább egymilliomszor látott mindenféle perspektívában, a legkülönbözőbb beállításokban.

Hát igen. Az utcán viszont teljesen más a szitu. Ott soha nem mernek odajönni hozzám, csak bámulnak a nagy kimeredt bociszemeikkel, és foggalmam sincs róla, miket gondolhatnak. (Uhh, még belegondolni is: tutira azt hiszik, nincs rajtam bugyi, és azonnal bekattan nekik egy kép nagytotálban a rongyosra kefélt puncimról. Meg ilyenek.)

Szerintem rémes, hogy egyszerűen csak mész az utcán, vagy például a péknél állsz sorba, és azonnal, mindenki a puncidra gondol! Nehéz a dolga a pornósztárnak, mert fent kell tartania magáról azt az imidzset, hogy reggeltől estig, folyamatosan kefél, és ha véletlenül megszakítja, akkor is csak azért, hogy elővegye a vibrijét a fiókból, és gyorsan masztizzon egyet.

Pedig a pornósztár néha álmos, néha fáradt és ingerült. Vagy például éhes. Kilyukad a gyomra, mert fotózás közben nem lehet enni, és egy fotózás néha 5-6 órát is eltart. Ha iszol, lejön a rúzsod, ha eszel, a fogaid tele lesznek kajamaradékkal, és kinek van kedve orál közben szezámmagokat, vagy szalámidarabkákat lematatni a farkáról?

Amit a férfiak gondolnak

A pornósztárok szeretnek reggel sokáig aludni – hiszik a férfiak. A pornósztárok, ha csak tehetik, lustán heverésznek egész nap, vagy süttetik a popójukat a nappal.

Igen, a pornósztárok a közhiedelem szerint állandóan méregdrága helyeken nyaralnak. És méregdrága cuccokban, méregdrága autókkal közlekednek. És minimum egy fedett medence van a baromi nagy házuk - netalán villájuk - tágas alagsorában.

A pornósztárok sohasem főznek - mindig étteremben esznek. Esetleg, ha épp el akarnak kápráztatni egy új pasit - főznek neki egy teát. ( De ez nem biztos. Lehet, hogy tojást főznek, vagy virslit például.)

A pornósztároknak hatalmas szájuk van. Mert különben hogyan is tudnák ilyen mélyre nyelni a pasik farkát?! És ráadásul imádják, ha a szájukba, orrukba, fülkagylójukba spriccelnek. A pornósztárok azt is szeretik, ha durván bánnak velük, ocsmány hangon üvöltöznek velük dugás közben, beleköpnek a hatalmasra kitágult seggylyukukba miközben brutálisan és nagyon gyorsan ujjazzák őket.

A pasik szerint egy pornósztárhoz ne is próbálj másként közelíteni. Soha ne akard cukrászdába vinni, ne vegyél neki virágot, vagy a kedvenc csokiját, ne akard meglepni valami szép új ruhával! Viszont mondj neki olyat, hogy „úgy szétbasználak, kinyalnálak, halálba dugnálak, szájba spriccelnélek, te büdös, szakadt kurva”. Mi, pornósztár csajok sikítva, ráadásul azonnal elélvezünk az ilyen dumától, vagy ritka esetben rém nedves puncival alig bírunk magunkkal, és ki kell mennünk a vécére, hogy a vibrinkkel gyorsan levezessük a felgyülemlett feszültséget.

Egy igazi pornósztárt csak ilyen dumával tudsz a farkad végére tűzni. (Mondom: a pasik szerint.)

A pornósztár soha nem hord 10 centisnél alacsonyabb sarkú cipőt, vagy csizmát. És 10 centisnél hosszabb szoknyát. Persze bugyi nélkül. Kivéve, ha fürdik.

A pornósztár a nap bármelyik percében szexre kész, még álmában is. Csak bele kell nyalni a puncijába, vagy például hátulról jól beverni neki, és máris fel van pörögve. Még akkor is, ha például mandulagyulladása van, vagy épp most halt meg a legjobb barátja rákban.

A pornósztár sosem alszik, csak vár, miközben úgy tesz, mintha aludna. Arra vár, hogy valaki azonnal megkefélje. Éppen ezért a pornósztár számára sosem lehet váratlan egy nagy adag szex. (Vagy kis adag - pornósztára válogatja.)

A pornósztár képes egy perc alatt akár hatvanszor is elélvezni. De ha kell, három-négy vagy akár 74 óra hosszat is képes egyfolytában szexelni.

A pornósztár ezen felül minden rendű, rangú emberrel - tehát, mondhatjuk válogatás nélkül bárkivel kefél, korra, nemre, hovatartozásra való tekintet nélkül.

A pornósztár sosem bénázik az ágyban, sosem megy hajszál vagy szőr a torkára, nem kell dugás közben pisilnie - vagy ha kell, a pasijára pisil, aki ezt persze halálosan élvezi, és nem is megy szarrá az ágynemű, meg az ágy, vagy ha igen, hát egyáltalán nem érdekli őket.

A pornósztárnak soha nem fáj egyetlen pozíció sem, és mindegyiket egyformán baromira és hangosan üvöltve élvezi, és mindig még erősebben és még mélyebben kell őt dugni, különben soha nem fog elélvezni.

Egy pornósztártól sosem lesz csokis a farkad vége, és ha kell, anál után rögtön jöhet az orál, a fürdőszoba szóba sem jöhet. És persze a gumi sem, az olyan lenne, mintha zokniban dugnál.

A pornósztáron soha nem jönnek csúf pörsik, és soha nem fél attól, hogy például véletlenül terhes lesz.

A pornósztárnak soha nem fáj a feje, soha nem jön meg a vérzése, és nincs depressziója sem.

Mindent egybevetve: pornósztárnak lenni jó - jó- jó.

Milyen kár, hogy én nem akarok pornósztár lenni."