horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Méretes segg vagy fokhagyma popsi?

2010.05.14. 18:57

A nap blogja

Ttl szexuális érdeklődésének a középpontjába az elmúlt időszakban egészen más került, mint a vékony, fiatal lányok. A blogger internetes naplójában így számol be a nagy változásról, ami szerinte akár a korral is járhat:

"Emlékszem, és ez régen történt, hogy egy korábbi kollégámmal álldogáltunk a már nem tudom hol és nem tudom miért, de nem volt semmi dolgunk, mert csak úgy nézelődtünk. Ez férfi nyelven azt jelenti, éhes tekintettel lestük a nőket, először elölről néztük meg őket, utána -sokkal alaposabban- hátulról is, mert természetesen a nők távoztukban legalább annyira, ha nem jobban érdekesek, mint mikor jönnek. Én már akkor sem szerettem kommentálgatni, csak csendben átadtam magam a látványnak, némán figyeltem, kollegám ezzel szemben előszerettel tett megjegyzést, akár pozitívat, akár negatívat, mindenkire, aki csak egy kicsit is megragadta a figyelmét.

Egy esetben egy, khm, nem is tudom, hogyan mondjam, szóval egy alacsonyabb súlypontú lány haladt el a közelünkben, akkoriban nem láttam igazán izgatónak, egy lány nagy fenékkel, de a munkatársam nem bírta nem elmondani részletekbemenően, hogy neki ez a fajta testalkat mennyire tetszik és mi mindent tud elképzelni egy ilyen méretes popsival, meg persze a tulajdonosával. A szavaiból úgy vettem ki, kifejezetten szereti hátulról csinálni és nagy kedvvel hallgatja az egymásoz ütödő testek jellegzetes csattanó zaját, még valami markolászásról és hullámzásról is szó esett.

Hot Latin Girl Gets Her Ass Pounded

Azt gondoltam, höhh... persze a nagy fenék, nem kizáró ok, de azért ennyire ne legyünk már lelkesek, mert pl egy formás-izmos, arányos fenék, vagy egy pici, fürge, sportos mennyivel jobb, szebb, izgatóbb. Ilyeneket viseltek egyébként a reggeli tinilányok is, de erre most nem térnék ki.

b191537407

Viszont ma már nem ezt gondolom, sőt. Azon vettem észre magam, hogy kifejezetten érdeklődve, izgatottan és vágyakozva el-elmélázva lesegetem az erősebb idomokat, a figyelmem a korábbi irányból, mikor inkább a lapos hasakat, fokhagyma popsikat részesítettem előnyben, az asszonyosabb alkat felé fordult. Talán mert a kollégám mellett dologtalanul szemet meresztő önmagamhoz képest én is jópár kilóval több vagyok már, bele sem merek gondolni, mennyivel. Vagy talán a kor miatt. Mármint az én korom miatt, mert már egészen más számít, nem az alkat, nem az, mekkora az a fenék, vagy mell, vagy bármi más, inkább valami meghatározhatatlan valami a fontos, amit sokan kisugárzásnak neveznek, de ez annyira hülye szó, hogy én inkább nem hívom sehogy és megmagyarázni sem akarom. Egyszerűen valakire vagy feláll vagy nem áll fel, vagy elindul a belső pornófilm vagy nem, de azért mostanában sokkal inkább indít be mindenféle filmket és miegyebeket egy-egy széles csípő vagy nagy és kerek fenék, mint másmilyen.

Méretes segg vagy fokhagyma popsi?

 • 5754
  Kettő között.
 • 2935
  Fokhagyma popsi.
 • 2693
  Méretes segg.
 • 969
  Nekem mindegy.

Talán minél idősebb valaki, annál inkább a hangsúlyosabban nőies idomok vonzák? Vagy csak én lettem valamiért a hús szerelmese? Nem tudom, de az tény, hogy mostanában, ha úgy érzem, a pornográfia adta örömkre vágyom, vagyis mit finomkodok itt, ez még mindig pornóblog, tehát manapság inkább dúsan hullámzó, izgatóan rezgő, mértes popsik, lágy ívű pocakok és kispárnányi mellek látványával szeretek elélvezni, ha épp magamnak csinálni támad kedvem. Csábít és vonz a fehér hús, a dúsan burjánzó nőiesség, a finom puhaság, nincs mit tenni."