Olvasói teszt

22 és 26 éves leszbikus pár vagyunk, már két éve élünk együtt. Kapcsolatunkban nem csak az a rendhagyó, hogy az azonos neműekhez vonzódunk, hanem, hogy szeretjük a BDSM-játékokat. Én, Kati (26) vagyok a domináns az ágyban, Vera pedig imádja, ha uralkodnak rajta, vagy legalábbis kicsit erőszakosabban viselkednek vele szex közben. Egyébként nincs nagy tapasztalatunk ezen a téren, mindeddig egy bilinccsel, kötéllel és csipeszekkel, gyertyával rendelkeztünk, mivel a pénztárcánk véges (egyetemisták vagyunk), nem igazán tudtuk megvenni az igazi élvezethez való dolgokat. Aztán írtunk egy szívet melengető és minden szembe könnyet csaló levelet a Velvetnek, és láss csodát, megkaptuk a lehetőséget arra, hogy kipróbáljunk egy bőr nyakörvet.

Elnézve a mai divatot, ez a szexcucc már kiegészítőként sem számít extrém dolognak a szórakozóhelyeken, persze, az ágyban kissé máképp fest a dolog. Hogy mire is kellett nekünk ez a nyakörv? Elmondom: kutyás játékra. A kifejezés hallatán sokaknak felfordul a gyomra, de biztosan vannak hozzánk hasonló emberek, akiket izgat a téma. Szóval, a dolog arról szól, hogy Vera játssza a kutya szerepét, én pedig a jó gazdi vagyok. Pórázként szolgáló lánc maradt régebbről, anyámék hatalmas kutyája után, így szinte minden alap felszerelés megvolt ahhoz, hogy a szerelmemből talpnyaló kutyát képezzek.

Vera valósággal reszketett (nem a félelemtől, hanem az izgalomtól), amikor a nyakára kapcsoltam a nyakörvet, amiket fém csillagok díszítenek, nem olyan snassz, mint egy valódi kutya nyakörv. Már teljesen meztelen volt, és egyből négykézlábra ereszkedett, amint megfelelően rögzítve lett a csat. A nappaliból a hálószobáig vezettem, végig a lábamnál kellett jönnie, de ha csak egy kicsit is kiesett a ritmusból, csattant a fenekén a kezem. Így hát jó ideig tartott az a pár lépés az ágyig, mert folyamatosan rosszalkodott.

A nyakörv a kényszernyalatásnál is nagy segítség, Verának ugyanis rövidre nyírt haja van, így nem tudtam soha megragadni, amikor az ágy szélén ültem, combjaim között a fejével. Most már csak elég a póráz csatlakozásához szükséges gyűrűbe dugni az ujjam, és erősen a puncimhoz tudom szorítani az arcát, úgy, hogy levegőért kapkodjon, és evégett a szorítást is érezze a nyakán. Korábban egyébként ezt a fürdőköntös megkötőjével próbáltuk csinálni, de veszélyes dolognak bizonyult, nem mertünk vele tovább kísérletezni. Ez viszont teljesen biztonságos játékszernek tűnik. Szeretjük, folyamatosan használjuk, és várjuk az újabb és újabb ötleteket, milyen pózokban, milyen játékokban lehet még alkalmazni!

A terméket a szexaruhaz.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.