Még valamikor hónapokkal ezelőtt, a férfiprostis cikkünk kapcsán bukkantunk rá egy-két extrémnek mondott, laikus szemmel nézve viszont egyszerűen csak röhejes szexhirdetésre. A gyűjtemény azóta bővült, olyannyira, hogy már válogatni is lehetett, bár nagyon nehéz volt eldönteni, melyik szöveg kerüljön be a leghülyébb minősítéssel ellátott hirdetések közé. Nekünk ők a kedvenceink:

Nem vicc

„Keresek olyan lányt, aki a szemem láttára átfesti a haját szőkére! Nem vicc, fizetek is érte!”

Takarítás meztelenül

„fizetnek azert hogy holgyek elott meztelenul lakast takarithassak, vagy barmit csinalhassak csak az a lenyeg hogy meztelenul lehessek elottetek. tobb holgy elott is vallalok barmit. Telefonon keressetek”

Nefürgyéle!

„Budapesti, értelmiségi, 48 éves, baszós férfi vagyok. A faszom mérete 15/4. HÖLGYEK MINDEN igényét, szexuális vágyát kielégítem, korhatár és gumi nélkül is, beléd: pinádba, seggedbe is gecizek, ha óhajtod. Extra punci csókolgatás! Pinád, segged szétkúrom rendesen!! Káromkodás, nagyon csúnya beszéd, szájbavizelés, alázás, durva szex!!! Pinádból a gecim kinyalom, lenyelem, vagy szádba csókolom. Fenék nyali-fali!!! Szado-mazo: ha akarod, lukaid tágítom, csiklód is gyötröm, nagyajkad nyújtom! Párod mást kefél, vagy fiatallal félrekúr? Unod már csak az ő faszát a pinádban, vagy csak az ő faszát szopni, vagy csak az ő gecijét nyelni? Akkor basszunk egy nagyot, akár párod jelenlétében is. Párod is leszopom akár. Ápolatlan vagy? Szőrös? Lóg a melled? Engem ez is izgat,meglátod, hogy milyen kőkeményre merevedik tőled a faszom! Házhoz megyek, diszkréten. Hívószámmal hívj, lehetőleg este!!!”

Inteligens Badys szét nyal hogy beleremegsz

„SZiasztok lányok én egy sportos inteligens Badys nagy potentciával rendelkezö fiatal ember vagyok,ki kűllönleges kivánságot is teljesitem. 35-év felettiekre kűllönösen rá kattanok,minden kérésed teljesittmkiem vagyis igyekszem minden kérésed teljesitem.SZét nyalak ha kell úgy hogy beleremegsz!!!!!!Kostolj berllém nem bánnod meg,úgyhogy minél elöbb hivj...Magyar 28-éves szolibarna iteligens fiú vagyok,178 magas 86kg.Kűlönösen izmos és mások által mondot aranyos szimpatikus srác!!!!!Hivj minél ellöbb és személyesen megbeszélünk mindent!!!!Az intivitásom 19/5-és kittartó... Orgazmus a menyekig repitelek hakell nyelvel szájal péniszel vagy vibrivell. egyszóva mindentre kapható vagyok!!!! „

Más nem érdekli

„Olyan csinos, magas feketehajú hölgyet keresek, akinek kinyalhatom a fenekét. Más nem érdekel. Jelentkezést árral és fényképpel kérek.”

Adidas Superstar csukába élvezne

„Csajokat keresek közös cipőszexes kalandjaimhoz! Nézz ki jól és legyen egy csomó csukád! Pl. Nike Cortez vagy Adidas Superstar! Te ráhúzod a farkamra a csukádat én meg telespriccelem! Neked is hasonló érdeklődésűnek kell lenni! Szagolgatom és nyalogatom a csukádat! Masztizhatsz is előttem a cipőiddel!”

Nem kell szex, csak büdös zokni

„Férfit keresek, én is az vagyok.
Nem keresek szexet, olyan pasit keresek, aki eladná nekem a használt, büdös zokniját, engedné, hogy beleszagoljak a cipőjébe
(persze ennek is lehet ára) – rendszeresen”

Lényeg a csiki

„Van egy régi álmom. Olyan összeszokott társaságot (férfiak, nők, vagy férfiak és nők vegyesen) keresek, akik szívesen részt vennének ennek megvalósításában. Tetőtől talpig rettenetesen csiklandós vagyok és nagyon élvezném ha olyan társaság közé kerülnék teljesen meztelenül, akik ezzel kíméletlenül vissza is élnének szex előtt, közben vagy után, vagy akár szex nélkül is, csakis kizárólag a csiklandozással való szadizás élvezetéért. Én 40/186/89, átlagos testalkatú, rövid barna hajú és szemű srác vagyok aki nagyon szeretne akár rendszeresen is ilyen helyzetbe kerülni. Minden megoldás érdekelne.”

Farmerra élvezés pénzért

„HA VAN NEKED ILYEN SZEXI FARMER NADRÁGOD ÉS NEM SAJNÁLOD EGY KIS PERVERZ JÁTÉKTÓL AKKOR IRJ.PL:RÁ ÉLVEZÉS AZ ELEJÉRE STB.VÉGÉN KÉRHETSZ AMIT CSAK AKARSZ.ANYAGIT IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”