Az internet elterjedése előtt a neves magyar szexológus, Veres Pali bácsi volt az, akit az ország válogatott lúzerei kerestek fel hülye kérdéseikkel – az Aranytoll-díjas újságíró halálával viszont a problémák nem szűntek meg, csak átalakultak, és hála a világhálónak, napi szinten lehet találkozni a témával.

Elég csak a Gyakorikérdések.hu-ra kattintani, és tinédzserek ezreinek kérdései szegeződnek szakember helyett az olvasóknak. Bár a szerelemmel és szexszel kapcsolatos, több mint hatezer kérdést képtelenek voltunk végigolvasni, kiválasztottunk pár gyöngyszemet. És ahogyan az a Velveten is szokás, ott is érdemes elolvasni a hozzászólásokat - Veres Pali bácsi szellemisége és öröksége köztünk él.

  1. Hogyan lehet óvszert házilag ízesíteni?
  2. Mi a franc? Álmomban elélveztem! Mitől van ez, hogyan lehet megállítani, hogy ez ne forduljon elő?
  3. 16 éves vagyok és súlyzózni járok edzőterembe. Igaz, hogy ezért le fog állni a péniszemnek a növekedése?
  4. Ha "kiverjük", akkor csökken az élettartamunk? Itt most arra gondolok, hogyha felizgaotm magam és kifevem a himvesszőm akkor csökken az élet-tartalmam? Úgy hallottam, hogy a májam össze zsugorodik tőle. :-O
  5. Szűz vagyok, és 4 ujjal megujjaztam magam, elég tág vagyok már. De lehet, hogy a hugycsövemben tettem ezt? A barátom is megujjazott, de közösülni még nem sikerült. A hüvely nyílása szabad szemmel látható-e? És a hüvelytől milyen távolságra vana húgycső?
  6. Hogy előzhetem meg, hogy "salátás" legyen a puncim? (hülye szöveget nem kérek)