Az European Gay and Bisexual Men’s Internet Sex Survey (EMIS) közzétette a legnagyobb online szexuális felmérést meleg és biszexuális férfiak körében. A teszt 31 országból érhető el 25 nyelven, köztük magyarul is. Ezen a területen eddig ez a legnagyobb felmérés, nagyjából 100 000 embert céloznak meg a kérdéseikkel, ami a szexuális életről, a kockázatokról és óvintézkedésekről, és az egészségügyi szolgáltatások használatáról szól. Egyik célja, hogy felmérje, hogy a melegek és más férfiak, akik férfiakkal szexelnek, hozzájutnak-e HIV-szűréshez és HIV-prevencióhoz.

Az EMIS garantálja a tesztalany anonimitását. Nem rögzítik számítógépe IP-címét, és nem próbálnak sütiket feltelepíteni rá. Nem gyűjtenek semmilyen olyan információt, ami alapján bárkit be tudnának azonosítani.

A felmérésről 2010 végén készül egy jelentés, amely a projekt weboldalán lesz elérhető, de az egyes országokból kitöltött kérdőívek száma a felmérés végén azonnal nyilvános. A teszt csak online tölthető ki augusztus 31-ig, a végső eredmények pedig 2011 szeptemberére lesznek elérhetőek. Ide kattintva Ön is kitöltheti, amennyiben homoszexuális vagy biszexuális férfi.