18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Regina Moon térdel és szeret, ha a pasi nyugalmat akar

2010.06.28. 10:22 Módosítva: 2010.06.28. 10:26

Keresve sem találnánk szürreálisabb szexműsort, mint a Cool Tv-n futó Cool Night, Orosz Barbara vezetésével. Az éjszakai beszélgetések olyan óriási problémákra keresik a választ, mint például: mit kezdhetünk egy olyan férfival, aki leginkább arra vágyik, hogy békén hagyják.

Ehhez a témához még egy szakember segítségét is igénybe vették a szerkesztők Regina Moon pornószínésznő személyében, aki mindazok után, hogy kijelentette: „Ne hagyjunk neki békét”, két lenge öltözetű statiszta bevonásával azt is szemléltette, mit kell csinálni: simogatni a pasi mellkasát. (Hű.) Ha pedig ez a trükk nem működne, elé kell térdelni és leszopni. A bő 4 perces, tömény értelemmel és használható gondolatokkal teli riport vége egyébként a témához hasonlóan vicces póz alakult ki, minek hatására Orosz Barbara próbálta menteni a menthetőt, és arra hivatkozva, hogy a csúcson kell abbahagyni, le is zárta a kínos jelenetet. Ide kattintva Ön is megnézheti a szerencsétlenkedést.

reg