Az alábbi elemzést az AsztroMókuson találtuk, hogy azt mondja: "Tudományos értekezés a kunnilingváció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy hogyan nyalnak a pasik, csillagjegyeik szerint?" Természetesen a ezt a fajta csillagjóslást nem ajánlott komolyan venni, bár nagyjából olyan, mint a valódi: valakinél biztosan telibe talál. Nézzük.

KOS
A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös,
körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az
élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban.

BIKA

"Nyalásra született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekről, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozás után, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád nyalni, nyugodt életed lesz mellette.

IKREK
Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni
közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia,
hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetőleg mindezt egyszerre, és
tükör előtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepődj meg, ha hirtelen 69-re vált.

RÁK

Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívből jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernőjét boldognak látni. A nő melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsőrangú szeretővé teszi, akit minden nőnek meg kell tartani.

OROSZLÁN

Méltóságán alulinak tartja a nyalást, számára az előjáték nem is létezik. Ha megkíván egy nőt, azonnal maga alá kell gyűrnie áldozatát. Ha hízelegsz neki, sok mindenre ráveheted, idővel talán a nyalásra is, de 5 percnél tovább akkor se csinálja.

SZŰZ
Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs
nagy jelentőssége. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan
cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szűz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tűnnek.

MÉRLEG
Nem sima szex-élmény. Nem ismer tabut. A szeretkezés előtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy
csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne.

SKORPIÓ
Úgy kinyal, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az
valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet.

NYILAS
Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána.

BAK
Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság
nem az erőssége.

VÍZÖNTŐ
Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítő, változatos az
előjátékban. Szuper szerető, aki egyetlen nőt sem hagy kielégítetlenül.
Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak
használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen
kíváncsiságának köszönhetően sose fogsz unatkozni mellette.

HALAK
Úgy nyal, mint egy álom. Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az
izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Azt hiszi,
Isten lakik a puncidban, aki előtt nap mint nap áldoznia kell. Te meg persze ráhagyod.