18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mészáros Dóra punci piercingje nem funkcionál szex közben

2010.07.03. 18:50 Módosítva: 2010.07.03. 18:53

Az intim piercinget minden bizonnyal a pornós csajok hozták be a köztudatba, ahogyan a borotvált puncik elterjedése is javarészt nekik köszönhető. Manapság már megszokott dolognak számít, ha egy-egy erotikus iparban dolgozó csaj szétterpesztett lábai között testékszer villan, na de milyen funkcióval bírnak ezek a testékszerek és mit szólnak hozzá a pasik? Erről beszélgettünk Mészáros Dórával.

„Tulajdonképpen csak a látvány miatt szerettem volna intim ékszert. Nagyon szexisnek találtam” – magyarázta a playmate. „Az én ékszerem csupán esztétikai jelentőséggel bír, nincs funkciója a szex során. Viszont a tapasztalatom az, hogy a férfiaknak határozottan tetszik. Színpadi világításban főleg látványos tud lenni, ahogy megcsillan rajta a fény. Sokszor hallom a közönség soraiból a műsor közben, hogy az intim piercingemről beszélnek, hogy "hú, láttad milyen szép kő van puncijában" "nagyon jól néz ki a piercing..." stb. Néha lányok jönnek oda hozzám és kérdezősködnek, hol csináltattam, fájt-e, mennyi idő alatt gyógyult."

06

A sztriptíztáncos elég régóta viseli a testékszert, az elsők közt volt, aki ilyen jellegű piercinget szúratott. „Abban az időben még problémát jelentett az is, milyen típusú ékszert rakjunk bele, csináltatni kellett külön rövid szárú "banán"-nak nevezett formájút ékszerésszel” - magyarázta. „A fájdalomküszöböm elég magas, szóval nem mondom azt, hogy nagy fájdalmat éreztem volna, inkább egy nagyon kényelmetlen érzéshez tudom hasonlítani. A gyógyulási ideje körülbelül egy hét, az idő alatt nem javasolt a szűk alsóneműk hordása. Az elején a fertőtlenítésre nagy gondot kell fordítani, de ha az ember túl van a nehezén, már nem is veszi észre azt, hogy viseli. Soha nem akadt bele fehérneműbe, ruhába, sőt nem is szoktam tudatosan vigyázni rá.”

Önnek bejön az intim piercing?

  • 3134
    Nem.
  • 2166
    Igen.

„Én nem bántam meg, sőt nagyon tetszik azóta is” – tette hozzá Mészáros. „Néha, ha nem figyelek, előfordul az, hogy meglazul a golyó és elhagyom az ékszert, (eddig háromszor ment le a lefolyóba zuhanyzás közben) ilyenkor olyan szokatlan az, hogy nincs a helyén, hogy másnap azonnal szaladok újat vásárolni.”