Az intim piercinget minden bizonnyal a pornós csajok hozták be a köztudatba, ahogyan a borotvált puncik elterjedése is javarészt nekik köszönhető. Manapság már megszokott dolognak számít, ha egy-egy erotikus iparban dolgozó csaj szétterpesztett lábai között testékszer villan, na de milyen funkcióval bírnak ezek a testékszerek és mit szólnak hozzá a pasik? Erről beszélgettünk Mészáros Dórával.

„Tulajdonképpen csak a látvány miatt szerettem volna intim ékszert. Nagyon szexisnek találtam” – magyarázta a playmate. „Az én ékszerem csupán esztétikai jelentőséggel bír, nincs funkciója a szex során. Viszont a tapasztalatom az, hogy a férfiaknak határozottan tetszik. Színpadi világításban főleg látványos tud lenni, ahogy megcsillan rajta a fény. Sokszor hallom a közönség soraiból a műsor közben, hogy az intim piercingemről beszélnek, hogy "hú, láttad milyen szép kő van puncijában" "nagyon jól néz ki a piercing..." stb. Néha lányok jönnek oda hozzám és kérdezősködnek, hol csináltattam, fájt-e, mennyi idő alatt gyógyult."

A sztriptíztáncos elég régóta viseli a testékszert, az elsők közt volt, aki ilyen jellegű piercinget szúratott. „Abban az időben még problémát jelentett az is, milyen típusú ékszert rakjunk bele, csináltatni kellett külön rövid szárú "banán"-nak nevezett formájút ékszerésszel” - magyarázta. „A fájdalomküszöböm elég magas, szóval nem mondom azt, hogy nagy fájdalmat éreztem volna, inkább egy nagyon kényelmetlen érzéshez tudom hasonlítani. A gyógyulási ideje körülbelül egy hét, az idő alatt nem javasolt a szűk alsóneműk hordása. Az elején a fertőtlenítésre nagy gondot kell fordítani, de ha az ember túl van a nehezén, már nem is veszi észre azt, hogy viseli. Soha nem akadt bele fehérneműbe, ruhába, sőt nem is szoktam tudatosan vigyázni rá.”

Önnek bejön az intim piercing?

„Én nem bántam meg, sőt nagyon tetszik azóta is” – tette hozzá Mészáros. „Néha, ha nem figyelek, előfordul az, hogy meglazul a golyó és elhagyom az ékszert, (eddig háromszor ment le a lefolyóba zuhanyzás közben) ilyenkor olyan szokatlan az, hogy nincs a helyén, hogy másnap azonnal szaladok újat vásárolni.”