A hiedelemmel ellentétben nem a vibrátorok és a műpuncik fogynak elsősorban a szexboltokból. A Vágyaim.hu statisztikájából kiderül, hogy a vásárlók legközkedveltebb terméke egy erotikus társasjáték, vagyis az elmúlt időszakban ebből fogyott a legtöbb.

Az eladási lista második helyén egy speciális vágyfokozó krém áll, ami nem is okozott volna nagy meglepetést, viszont ezt a potencianövelőt nem a férfiak, hanem a nők számára fejlesztették ki. Arról sajnos sincs adat, hogy a terméket valóban a nők rendelik-e meg saját maguknak, vagy a férfi partnerük érzi úgy, hogy szükség van erre a dologra az ágyban.

Harmadik helyen a szülinapi bulik elmaradhatatlan terméke, a péniszes szívószál van, és csak a negyedik helyen jelenik meg először egy valódi szexuális segédeszköz, a szilikon péniszgyűrű. A férfiak számára kitalált vágyfokozó, illetve az aktus meghosszabbítására alkalmas spré mindössze az ötödik helyen végzett.

A további helyezettek listája is tanulságos: mire végre felbukkan 10. helyen egy vibrátor, kiderül, az sem az egyedüli, hanem a dupla élvezetet hivatott szolgálni, amikor a partner pénisze mellett (ami a hüvelyben munkálkodik) anális élvezetekre is vágyik a nő. Műpuncinak, guminőnek pedig hűlt helye az első 15 között.

6. Plüss bilincsek - rózsaszín

7. TENGA Egg Clicker - Orgazmustojás

8. MY SIZE óvszer - 60mm

9. Változó méretű kéjgolyók

10. Anál speciál