Szerda reggeli internetes bejegyzése óta 5 ezerrről 85 ezerre ugrott Bobbi Eden twitteres követőinek a száma, és percről percre többen vannak azok, akik bíznak Hollandia győzelmében az idei vb-n. A pornószínésznő ugyanis minden bizonnyal jó reklámnak gondolta azt a ötletét, miszerint az összes követőjét leszopja, ha a hollandoké lesz a világbajnoki cím. Elhamarkodott kijelentése azonban futótűzként terjedt el a weben, így már szinte nincs is olyan ország, ahonnan ne regisztráltak volna Eden torkára éhező férfiak.

A csajnak egyébként az az 5 ezer rajongó is soknak tűnhetett, ugyanis már a bejelentésnél kiderült, valójában nem egyedül akarja véghezvinni a nagy tettet: segítségül még három pornóst hívott, Gabby Quinterost, Vicky Vettet és Miss Hybrit. Eden szerdán még nem tette közzé, hogy pontosan hogyan képzeli ezt az egészet, mindenesetre ennyi farokra biztosan nem számított, így valószínűleg részéről már Hollandia ellen irányul a drukk.

Korábban Larissa Riquelme paraguayi szupermodell volt az, aki ígéretet tett arra, hogy amennyiben hazája nyeri meg a vb-t, meztelenül fut majd a főváros utcáin. A csapat ugyan kiesett, de Riquelme úgy vélte, egy kis meztelenkedés azért csak belefér, így ugyan a futás elmaradt, levetkőzött a Diario Popular magazinnak.

Valahogy az az érzésünk, hogy Eden Hollandia veresége után nem fogja megszánni az addigra akár 100 ezres férfi táborát. Mellesleg már az 5 ezer pasi leszopásával is világrekordot döntött volna, eddig ugyanis 249 férfi a legtöbb, akit valaha kielégítettek egymás után. Ez az esemény Summer Nyte nevéhez fűződik, aki 2006. április 1-jén elégített ki ennyi pasit 14 óra leforgása alatt.