Lassan vége a vébének, és még a spanyol-holland végeredményénél is sokkal komolyabb kérdés, hogy mit kezdenek az emberek a rengeteg megvásárolt vuvuzelával, illetve, hogy mi lesz az áruházakban roskadozó nemzetiszín műanyagkürtökkel. Néhány magyar amatőr pornós remek tippet adott mindenkinek: fújjuk ott a vuvuzelát, ahol a legkevésbé számítanak rá.

Nem tudjuk, hogy valóban Vikinek hívják-e a képen látható hölgyet, de a csodaszép alliterációt nem hagyhattuk ki.

A képeket Kofi töltötte fel, és igazán sokat tett a világ jobbétételéért, mert nemcsak csodás képeket készítettek, hanem egy fantasztikus videót is.

Az igazi hatást viszont úgy lehet elérni, hogy a vuvuzelagenerátor segítségével nézzük meg az oldalt, így megkapjuk a hiányzó audioélményt.

Ha megnézték mind az ötven képet úgy, hogy szólt alatta a vuvuzela, akkor jöhet az igazi level 2. Kofi ugyanis feltöltött egy videót is, ami egyelőre a legszórakoztatóbb pornó, amit valaha láttunk. Melyik másikban hangzik el például az a mondat, hogy "De jót élveztem erre a vuvuzela-hangra"?

A videót itt tekinthetik meg, egyértelműen a legjobb rész az elején van húsz másodperc és két perc között, amikor a férfi főszereplő megbűvöli a magát simogató lányt azzal, hogy belevuvuzelázik a pinájába.

A jelenetben random pillanatokban vuvuzelázó fickó a végén még akár Lusta Dicket is idézhette volna: "Sajnos több nótát nem tudok!". Akkor lett volna igazán teljes az öröm.