Olvasói teszt

"Mindig az volt a bajom a segédeszközökkel, hogy a nem kifejezetten olcsó áruk ellenére még az sem biztos, hogy a vásárlás után olyat kapsz, ami valóban kielégít. Még a minőség ellenére sem" - panaszolta levelében Anett, aki 29 éves, és egy szépségszalont vezet Budapesten. "A legelső dolgot egy szexboltban vásároltam meg, személyesen mentem be, hogy csökkenjen annak az esélye, hogy valami bóvlit veszek – a neten keresztül ugyanis szerintem nem lehet tudni, pontosan mit vesz az ember. Kár, hogy úgy sem, ha saját magad mész utána, a segédeszközök ugyanis dobozolva vannak, amiket kinyitni nem lehet, de ha ki is lehetne, kipróbálni pláne nem, hogy finom-e ez a puncinak.

A harmadik csalódás után már azon gondolkoztam, hogy hé, valahol jól el van ez cseszve, hogy magányomban nem tudom élvezni a szexet: az ujjaimba beleuntam, (jobb híján) farok-félére vágytam, de igényesebbnek érzem magam annál, minthogy feldugjak egy dezodoros dobozt. Teszem hozzá, annál is igényesebbnek, minthogy csak és kizárólag a szex miatt összefeküdjek valakivel. Ronda sem vagyok, még mielőtt a kedves olvasó jól megnézne magának, merthogy minden nő csúnya, aki segédeszközt használ. Hát, a francokat.

Aztán, még mielőtt feladtam volna a nagy Ő megtalálását, az interneten kezdtem kutakodni mindenféle beszámolók után. Mázli, hogy léteznek olyan fórumok, ahol a nők megosztják egymással a tapasztalataikat ezen a téren, és jó dolognak tartom, hogy a Muffin is belekezdett valami hasonlóba. A korábbi bejegyzések alapján nekem a LELO márka volt az, ami a legjobban elnyerte a tetszésemet, aztán kiderült, hogy a Close2you is hasonló termékeket dobott mostanában a piacra. Mivel az eszközök kialakítása és anyaga mellett az egészségügyi szempontokra is figyelek (a hüvely izmainak edzése), a Rapszódia kéjgolyón akadt meg a szemem. Írtam egy levelet, és volt olyan szerencsém, hogy 2 héten belül meg is kaptam a kívánt játékszert.

Érdekes, de mindenképp hízelgő, hogy a gyártók mekkora figyelmet szentelnek a csomagolásra. A doboz mintha egy kincsesláda lenne, és a segédeszközön kívül más dolgokat is rejt ez a láda: egy lila bársony táskát mellékeltek, plusz törlőkendőt és egy kis tubus síkosítót. Maga a kéjgolyó kialakítása is nagyon ötletes, olyan, mintha hangjegyek lógnának egy kötélen. Orvosi szilikonból készült, ami nem okoz allergiás reakciókat, a belsejében pedig egy-egy fém golyó található.

Az önkielégítéshez azért megfelelő alkalom kell, így a játékszer egy ideig pihent a fiókomban, ám pár nap múlva rám tört a vágy, szőke herceg pedig a kanyarban sem, így elő is szedtem a golyókat. „Ez kurvajó” – igen, valami ilyesmi szakad ki a torkomon, mert tényleg kurvajó. Azt hiszem, a kialakítása miatt olyan részek is stimulálva lettek a puncimban, amilyenben még soha nem volt részem. (Kíváncsi lennék egyébként arra, hogy a gyártók hogyan tesztelik ezeket a játékszereket...) A síkosító használata egyébként valóban ajánlatos, könnyebben jár ki-be a kéjgolyó. Ha lassan csinálod, dupla élvezet, ahogyan a gömbök benyomulnak a hüvelybe egyenként, majd sorra cuppannak ki belőle. Az intim tornát gyakorolva pedig észvesztő lehet az orgazmus.

A cég egyébként arra is gondolt, hogy egyszer eljön a szőke herceg is: a termékhez jár egy szilikongyűrű is, a férfi partner számára."

A terméket a vagyaim.hu biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.