A nap blogja

Ismerősömnek (férfi) ajánlottam ezt a blogot. Mondtam neki, olvasson bele, jól ír a csaj. A gruppen szexről. Hű, mondta, egyből kattant, majd másodperceken belül, már csak a cím miatt is visszahőkölt, miért kell ezt neki, hiszen ez két férfiról és egy nőről szól, és nem fordítva, fúj. Nem akarja tudni, hogy biszexuális férfiak is léteznek, nem csak biszex nők, elképzelni sem meri.

A témával kapcsolatban egyébként a wikipédiára kattintva bővebben is olvashat, ahol megtudhatja, hogy Freud szerint minden ember biszexuális lesz élete egy szakaszában. Sőt, az is kiderül, hogy téves feltételezés, hogy a biszexuális ember mind nővel mind férfival szívesen folytat szexuális aktust – egy időben. "Csakegynő" nevű bloggerinánk viszont pont az ellenkezőjéről ír. Férjével együtt szívesen vonnak be az ágyukba plusz egy férfit, ahogyan azt a szexhirdetésekben szokás emlegetni, "mindkét fél örömére":

"Egy voltmárittférfi feküdt az ágyunkban, inkább ült,  az ölemben tartottam, hátával támaszkodott nekem, szorosan fogtam át a karjaimmal, tartottam őt, felsőtestének egész súlyát, a mellkasát simogattam, forró volt a bőre, lassan, és nagy kilengéssel emelkedett és süllyedt a mellkasa, arcunk egymagasságban volt, ha kicsit felszegtem a fejem, halántékát értem el, ha lehajtottam, a nyakát csókoltam, orromat a tarkójába fúrtam, illatát is éreztem, a valódi emlékillatot.

Férjem térdelve kucorodott combjai közé, kézbevette a férfi vesszőjét, mindkét kezével simogatta, lassan, hosszan, és egymás arcát, majd mindketten a merev vesszőt néztük, majd újra egymást. Férjem lehajolt a combok közé, szájába vette a férfit, de mozdulatlan maradt. A férfi hátravetette fejét, a vállamhoz nyomta, a homlokára tettem a kezem, ami hűvös volt, ujjaimat a hajába fúrtam, és suttogva beszéltem egészen a fülébe mondva valamilyen ismeretlen nyelv szavait, amire nem felelt, csak szuszogott, orrommal kerestem a kiáramló levegő illatát. Férjem feje lassan mozdult, a férfi egyik keze a vállán, másik a tarkóján, könnyedén csúszott a vessző a szájában, eltűnt, majd egészen láthattam, újra eltűnt, majd megint éppen csak az ajkai érintették.

A férfi combjait szélesen kitárta, sarkán támaszkodott, kirajzolódtak az izmai vádlijában, combjában, combjait el is értem, tenyerem futott le és fel, a feszülő izomhegyeken és völgyeken, erősen szorítottam az ujjaimmal. Hullámzás volt alattunk, mintha mindhárman csónakban ültünk volna, és a csónak libegése mozdította a férfi csípőjét, a csónak ringása ringatta  felsőtestem, és ringattam a férfit, ahogy karjaimban tartottam, a csónakot megdobó hullámok mozdították férjem fejét.

A történet folytatását ide kattintva olvashatja.