"Beszélni fogunk, mert a lényeg a bugyi mögött van. Nem akarunk többet feszengeni a pinánk miatt" - szól a júliusban nyílt újabb szexblog ismertetője. És tényleg. A legtöbb szexuális tartalmú blogot még mindig férfiak írják, és elenyésző azoknak az interneten található írásoknak a  száma, amikben a nők kendőzetlenül vallanak nemi életükről, illetve nevén nevezik a dolgokat. Jelen esetben a pinát.

"Nem akarjuk keresni a szavakat, ha „arról” van szó. Nem akarunk szégyent érezni, és legfőképpen nem akarunk többé gyerekesnek, sem pedig feministának tűnni azért, mert nekünk pinánk van. Méghozzá olyan, amilyen senki másnak. Nők vagyunk, egyedi történetekkel, sajátos élményekkel és egy pinával" - írja a blog szerkesztője.

A Pinablog indulása óta már szép számmal születtek írások "a lényeg a bugyi mögött van" szlogen alatt, adunk is egy kis ízelítőt:

"Az egyik online szótár szerint a pina latin főnév, és valami köze van a bíborcsigához, de ez csak egyetlen találat volt, kétlem, hogy valóban így lenne.

Viszont itt van a Pinna nobilis.

Ő az óriás sonkakagyló. Csak nézz rá, kell-e komolyabb magyarázat? Elvétve tűzpiros gyöngy képződik benne, igazi ritkaság, szinte látom magam előtt. Hallottam a kagylócska kifejezést is, és valószínűleg csak azért undorodtam tőle, mert a pasitól is.
A Word szerint ez egy durva, obszcén vagy bántó szó.
Szerintem a pina öntudatos.
A mézesbödön, na, az obszcén, össze kell zárnom tőle a combomat.
A muff az szőrös, elhasznált, egy félretaposott kozáksapka.
A punci védtelen.
A vulva egy kitörni kész vulkán.
A picsa... nos, a picsára sokáig azt hittem, a segg egyik szinonimája. (De hát kezdő angolos koromban a horgolást is handjobnak mondtam, mígnem a szélessáv beköltözésével egyszer csak szembekerültem egy felnőtt oldallal és megérettem, miért nevettek ki.)
Vezetés közben persze sokkal jobban lehet üvölteni, hogy hülye picsa, mint azt, hogy hülye pina.
A bula buja.
A szeméremtesten konkrétan hangosan kell röhögni.
A kéjbarlang hideg és nyirkos, visszhangzik a sötétben.
A suna egy halkan surranó lábbeli. Bizonyára puha és kényelmes.
A vagina (ezt még a Word is elfogadja, nahát), a vagina olyan hideg, mint egy szibériai hajnal, egy szögletes német nőt képzelek hozzá, állig gombolt blúzzal, vaginája harap, nem barát."

További írásokat ide kattintva olvashat.