Pár hónappal ezelőtt Antalffy Tibor egyik könyvében, a Született nőkben olvastam, hogy egészen a legújabb korig senki nem törődött a tökéletes punci témájával, méghozzá azon egyszerű ok miatt, mivel az internet elterjedése előtt a férfiak nem találkoztak annyi női nemi szervvel, mint amennyit most a videomegosztóknak köszönhetően az arcukba kapnak. Amióta azonban a széttárt szeméremajkakat akkor is látjuk, ha éppen nem akarjuk, egyből kiderült, hogy ahány nő, annyi punci, mindemellett mindkét nem részéről megfogalmazódott a kérdés, hogy a különböző típusok közül melyik is a legszebb, legizgatóbb, vagyis, hogyan néz ki egy tökéletes punci.

Antalffy egyébként nem jelentette ki szó szerint, hogy az egészen kicsi, rózsaszín szeméremajak az ideális, de megjegyezte, hogy Amerikában már sokan meggazdagodtak a punciplasztikából, a nők ugyanis valamilyen oknál fogva utálják, ha szeméremajkuk aszimmetrikus, vagy sötétebb lila színű. Az író egyébként itt tett egy utalást arra, hogy ez persze nem csoda, hiszen a kicsi, rózsaszín punci fiatalosnak tűnik, és hát a fiataloknak áll a világ. Mindemellett elismerte, hogy még mindig a nők jártak jobban, hiszen lenyisszenteni egy darabot a szeméremajakról még mindig könnyebb, mint egy kicsike péniszt meghosszabbítani.

A témával kapcsolatban a szexbiblia.hu-n találtunk egy rövid szösszenetet arról, hogy nagyjából milyen punci típusok is léteznek:

Denevér

A denevér kategóriához az a punci típus tartozik, melynek szeméremajkai, olyannyira nagyok, és lazák, hogy az ember azt hinné, hogy mindjárt önálló életre kel, és megszólal. Látványa nem a legesztétikusabb, a férfiak többsége nem kedveli ezt a típust.

Hamburger

Mindenki látott már hamburgert, akkor nem kell sok képzelő erő, ahhoz hogy tudjuk, hogyan nézhet ki egy hamburger kategóriás nemi szerv. A hamburgerból, mindig kilóg a saláta, a husi, a paradicsom és sok más minden. Nos, hát pontosan így néz ki ez a típusú punci. Azzal a különbséggel, hogy itt nem saláta és felvágott kandikál ki, hanem különböző alkatrészek, melynek látványától a férfiak kimenekülnek a világból.

Kisbaba

Csupasz, rózsaszín, tisztaságot sugároz. Csupán, az vele a probléma, hogy formátlan, fejletlen. A barbi babákon látni hasonlót, a két lábuk között nincs megformázott, élethű nemi szerv, csupán egy háromszög. Ilyesmi a kisbaba kategóriájú punci, alig látszik álló helyzetben. Azonban ezt a típust már jóval többen kedvelik, mint az előző kettőt.

Tevepata

Szűk nadrágot viselő hölgyek jellegzetes formája. A nadrág "kellemesen" bevág a nemi szervbe, és kialakul a tevepata forma. Jellemzője: az óriás szeméremajkak.

Husis

Végül, de nem utolsó sorban következik a férfiak ideálja, a husis punci. A szeméremajkak sem túl nagyok, sem túl kicsik, a nagyajkak tökéletesen takarják a kisajkakat. Az a méret, és forma, melyért minden férfi megőrül. Nem mozog, ha fúj a szél, nem lógnak ki belőle darabok, egyszerűen husis és esztétikus.

Ön számára milyen a tökéletes punci?

Mindezek a típusok egyébként megtalálhatók egy puncikkal foglalkozó honlapon, ahol azért jóval részletesebb leírást, illetve képeket kaphat a látogató, különböző kategóriákban. A kérdés persze ezek után adott: kinek milyen punci a nyerő? (Ha esetleg újabb típusba botlott az elmúlt időben, ne tartsa vissza magát, ossza meg velünk a felfedezését!)