Az ösztön nem érzelem - írja a blogjában Jade, aki saját bevallása szerint több nős férfival is volt már együtt, illetve olyannal, aki kapcsolatban volt. Az nem derül ki, hogy a bloggerina mennyire bánta meg ezeket a dolgokat, de mint írja, soha nem állt szándékában elszedni a pasikat a feleségüktől, barátnőjüktől.

"Csak szex és más semmi. Mindegyiktől megkérdeztem miért csinálja, miért hagyja magát általam elcsábítani. Egyik se azért kefélt/dugott félre, mert kevésbé szerette volna a kedvesét. Semmi köze a szerelemnek, vagy ahhoz hasonlatos érzelemhez. Mi Nők (a többség), hajlamosak vagyunk a szexhez hozzátársítani a szerelmet. Azt mondják az okosok, hogy nekünk Nőknek a fészekrakás az ösztönös, a Férfiaknak a dugás. Ez rendben is van. De megkérhetünk egy Nő, hogy dobja félre a fészekrakós énjét? De most komolyan? Nem. Ugye? Akkor miért kérnénk, követelnénk meg a Férfitól, hogy hagyjon fel azzal, amit az ösztöne diktál? Mert egy ideig-óráig megy, vagy egyik, vagy másik félnek. Aztán...nem kell részleteznem, ugye? A dugás ösztön, az ösztönt nem lehet elnyomni, büntetlenül meg pláne nem. Az ösztön nem érzelem. Akárcsak légzés, az evés, ivás. Semmi köze az érzelemhez. Persze, valamilyen érzelemnek kell lennie, ha szexre kerül sor, de általában semmi köze a szerelemnek. Többségében. Persze, teljesen más szerelmesen szeretkezni és más ösztönből dugni. Keményen fog hangzani, sorry, ha valakit megbántok vele, nem kell szerelmesen szeretni a Férfi farkát, ha játszani akarok vele.

Kalandok alkalmával játszunk a másik testével, nem az érzelmeket akarjuk belevinni a dologba, hanem az ősi ösztönt. És kész. Attól még szereti a feleségét, attól még szeretem Kedvest. Nem áll szándékomban elvenni a feleségtől, barátnőtől a férfit, csak megadok valamit, amit ők nem tudnak. Újdonságot. Azt a bizonyos - kamaszos? - érzést, az újdonság varázsát, amitől pezseg, vibrál az ember. Beszélgetek a Férfival meghallgatom, kérdezek. Mind - mind masszívan állította, szereti a párját, nem áll szándékában sem értem, se más Nő miatt elhagyni. Nem azért, mert megszokta. A Férfi nem keveri az ösztönt az érzelemmel, általában, többségében. Miért kellene? Mondom, attól még, hogy félredug, gyakorlatilag, vagy csak elméletileg (jókat lehet e-mailben, sms-ben, de akár szemtől szemben CSAK beszélni a szexről) nem szereti kevésbé a másikat. Volt, hogy rávezettem az aktuális pasit, hogy tudná a kedvesét rávezetni erre vagy arra a dologra. Nem kell nagy horderejű dologra gondolni, egyszerűen csak a pasi szeretett volna a nő arcára élvezni, de nem tudta, hogy mondja el neki."

Jade szerint a nők azok, akik keverik a szezont a fazonnal. Hogy ezt miért is gondolja így, ide kattintva elolvashatja.