Valóban minden pasi egy gyanús hülye? - teszi fel a nagy kérdést ttl, aki egyik posztjában azon morfondírozik, mi lehet az oka annak, hogy olyan sok férfi mutogatja a péniszét az interneten.

"Azt eddig is sejtettem, hogy a férfiak nem teljesen normálisak, vagy ha finomabban akarok fogalmazni: időnként meglehetősen sajátosak az elképzeléseik arról, mi normális és mi nem. Persze elég csak tükörbe nézzek, hogy ennek egy jólfejlett bizonyítékát alaposan meg is vizsgálhassam, de tegnap este óta biztos vagyok benne, hogy mi, férfiak enyhén szólva is érdekesek vagyunk." - írja a blogger, aki abba a cikkbe botlott, amiben a tulajdonos-szerkesztő azt fejtegette, hogy elhatározása szerint péniszmentes lesz chatroulette.

"És valóban, a hír igaz, ahogy nyomkodtam a "next" gombot vagy ahogy nyomkodták mások, mikor engem megláttak, a saját szememmel is meggyőződhettem róla, a chatroulette tartalma tényleg nagyjából 45-50 százalékban álló farok. Voltak kifejzetten szépek, ínycsiklandóak is.

Itt meg is érkeztünk ahhoz a vérfoltos pallosként a társadalom feje felett lebegő kínos kérdéshez, hogy valóban minden pasi egy gyanús hülye-e? Mert -érthető módon- a meredező péniszek tulajdonosai az arcukat nem adták a produkcióhoz, egy-két üdítő kivételtől eltekinte csak azt mutatták, amit abban a pillanatban mutatása méltónak gondoltak, de ezek az emberek nagyon nem valószínű, hogy pszichopata kéjgyilkosok volnának, nem is szexőrült, mindig éhes férfiak, de még csak nem is saját szexualitásukkal játszadozó süldőkorú kispasik, talán nem is perverzek, szerintem semmi külön nincs bennük, ők egyszerűen csak: férfiak.

De mégis valami olyat tesznek, méghozzá nagy számban, amit -khm- már én is megtettem és még írtam is róla, a farkukat mutogatját random internetezőknek. Miért? Ennek oka kell legyen, nem?

Vagy talán a mindenkiben meglévő és többnyire folyamatosan a háttérbe szorított egészséges mértékű exhibicionizmusuk buggyan elő, ahogy egy magamutogatásra megfelelő közegre akadnak és chatroulette mintha direkt erre készült volna. Vagy ez a kettő keveredve.

Vagy nem tom, egyszerűen szeretik mutogatni a farkukat. Ezt nagyon is megértem egyébként, mert az azért egy földöntúli érzés ám, mikor valaki a férfi farkát dicséri, hiszen a pénisz: maga a férfi. Megtestesíti és megjeleníti mindazt, amit egy pasi önmagáról gondolni szeretne: vágyat, tiszteletet és ámulatot ébreszt, szexuális erőt és nemzőképességet sugároz, van benne valami nyersesség, valami ősi, ami egyszerre lehet félelemetes és vonzó.... hm, inkább ebbe most nem lovalom bele magam, de lányok, dicsérjétek a párotok farkát, boldog lesz tőle! (és akkor talán nem fogja idegenekre mereszteni webcamen át)(vagy méginkább teszi, mert rohad büszke lesz rá) Egyébként határozottan kellemes élményeim is voltak, mert három álló farok és két untakozó fejű pasi után azért többnyire jött egy-egy lány.

Fura, de az, amire talán ez a szolgáltatás született, hogy random emberek beszéljenek egymással, szinte egyáltalán nem jellemző, olyannal csak kétszer találkoztam, mikor valaki megpróbált szóba elegyedni velem, többnyire mindenki vagy csak bámul vagy valamit csinál. A lányok többnyire vigyorognak és integetnek, a férfiak meg komoran néznek. A két beszélgetős is a leányok közül került volna ki, az egyik ilyen eset kifejezetten érdekes és igen gyanús volt. Két, bugyiban és hálóingszerűségben pompázó lány bukkant fel, vigyorogtak, vihogtak, integettek és a "wanna see some stuff" felkiáltással támadtak rám, de mivel én alapvetően gyáva vagyok, ráadásul nem életcélom egy "a chatroulett legnagyobb hülyéi" videóválogatásban megjelenni, kicsit nézegettem őket, visszaintegettem és továbbáltam.

Meglehetősen addiktív dolog ám ez, le lehet ragadni akár órákra is az idegen emberek bámulásával a gép előtt és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ma este nem történik ez meg velem újra. Oh, hát majd elfelejtettem, a sok farok között egyszercsak felbukkan egy punci is! Egész megdöbbentem, mikor megláttam, nem voltam felkészülve a látványára, és nem sokkal ezután egy lány a melleit kapta elő, mikor meglátta a fejem és én ezt határozottan bóknak vettem, kár, hogy pont ekkor fagyott ki az egész, de arra jó volt, hogy egy újabb órát nyomkorásszam a gombot, hátha jön megint egy ilyen..... szóval rá lehet kattani, ez az igazság. (és tudom, hogy le vagyok maradva egy évvel, de én mindig)"