horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Botrányba fulladt a vibrátor tesztelése

2010.08.23. 04:19 Módosítva: 2010-08-23 04:23:05

Úgy tűnik, nem csak a jótanácsok, hanem a vibrátorok osztogatásával is vigyáznunk kell. A Muffin történetében először veszekedés lett abból, hogy az egyik olvasónk otthon beállított egy játékszerrel. A 34 éves Ildikó férjét szerette volna meglepni a We Vibe nevű segédeszközzel (vagyis, ahogyan ő fogalmazott: szeretett volna egy kis színt vinni a szexuális életükbe, és úgy gondolta, házastársa szívesen nézné őt, miközben maszturbál. Tévedett.

"Előre kell bocsássam, a férjem 15 évvel idősebb nálam, és nem az a liberális típus" - írta levelében olvasónk. "De jó feleségként, és mert jómagam is kiváncsi voltam, bevállaltam. Ráadásul kapóra jött a dolog, mert közeledett a házassági évfordulónk.

Kellemes légkört teremtettem, a gyerekeket elküldtem a nagyihoz, hogy tényleg csak kettesben lehessünk, főztem egy finom vacsorát, vettem egy szexis fehérnemű szettet is, szóval minden készen állt a "nagy bevetésre".

Ön hogyan reagálna, ha partnere beállítana egy játékszerrel?

 • 5875
  Örömmel venném (férfi vagyok)
 • 1408
  Nem tudom.
 • 854
  Örömmel venném (nő vagyok)
 • 630
  Kiborulnék (férfi vagyok)
 • 87
  Kiborulnék (nő vagyok)

A férjem teljesen felvillanyozódott, és úgy tűnt, egy rendkívül kellemes estének nézünk elébe. Ám amikor az előjáték során elővettem a "kicsikét", szó szerint kitört a botrány. A férjem tajtékzott, hogy azonnal "dobjam ki azt a szart", különben is, honnan jött az ötlet, nem kamuférfi ő, hogy ilyenhez kelljen folyamodnunk egy kis frissítés gyanánt, és ha ő, saját testi valójában nem elég nekem, akkor inkább gondoljam át a kapcsolatunkat. Addig nem mozdult mellőlem, amíg a saját szemével nem látta, hogyan dobom ki a kukába a vibrátort."

A tesztnek tehát annyi, egy másik We Vibe a következő héten új gazdát keres (jelentkezni a nefelejcskukacmail.index.hu címen lehet), mindemellett most arra vagyunk kíváncsiak, ön hogyan reagálna arra, ha partnere beállítana egy szexuális segédeszközzel.