horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Több a szemét, mint a műbráner a pekingi szexshopban

2010.08.24. 17:37 Módosítva: 2010-08-24 17:52:12

Ugyan a tervek készítésekor eszünkbe sem jutott, hogy pekingi nyaralásunk alatt bármilyen szexshopba is benézünk, már az első nap belebotlottunk egy, a szálláshelyünktől nem messze lévő boltba (időközben az is kiderült, kuriózumnak számítanak itt az ilyen dolgok, azóta még egyet láttunk, slussz.). Szóval a lehetőség adott és kihagyhatatlan volt, már csak a szexshop kinézete is azt ordította, hogy oda mindenképp be kell nézni.

Nagyjából egy három négyzetméteres üzletről van szó, ahová belépve hatalmas szemeket meresztett ránk az eladó (lévén két európai nő tért be hozzá), és a fényképezőgépünket látva egyből ellenkezni kezdett. De elég volt csak egy mosolyt villantanunk, na meg alkudozni kezdtünk, hogy csak két kattintás az egész, és sikerült megörökíteni Peking egyik csodáját. A választék egyébként meglehetősen gyér, némi műpénisz, műpunci mellett mindössze vágyfokozókkal volt teli a bolt, na meg töménytelen mennyiségű szeméttel. A kettőből végül három kép lett, nyelvi nehézségek miatt viszont az interjú elmaradt. A fotók azonban önmagukért beszélnek.