"Későn érő típus voltam" - írja blogjába Szexofon, akinek saját bevallása szerint ennek tudatában lassan nyíladozott benne a szex és a nemiség iránti érdeklődés. Véleménye szerint azért, mert túl jó gyerekkora volt, nem nagyon akart kijönni belőle. Végül aztán a hormonok győztek, bár a szexben megmaradt a játékosság öröme. A blogger szerint viszont ez előnnyé lett. Szexofon mesél erotikus álmairól, az első ejakulációjáról, maszturbálásáról, a kezdetekről.

"Az erotikus álmokkal kezdődött minden. Nyolcadikos lehettem, amikor - még mindig emlékszem rá - azt álmodtam, hogy az egyik osztálytársnőm a Balatonban állt félmeztelenül és mi (néhány barátommal) a melleit fogdostuk. Ő csípőre tett kézzel és szinte érdektelenül tűrte derékig a vízben állva. Ennyi. Nem túl izgató, mi? Reggel aztán kissé értetlenül és ijedten néztem a pizsamanadrágomon éktelenkedő foltot, amely akkorra már csontkeménnyé száradt. Hmmm. Ez volt életem első ejakulációja... Másnap szemlesütve találkoztam az álombeli lánnyal, szinte fürkészve, hogy sejt-e valamit arról, amit Róla álmodtam. Ma már mosolyogtató, de akkoriban halálosan kínos volt.

Egy másik alkalommal, valami tévedés okán rájöttem, hogy elkéstem egy rendezvényről vagy különóráról. Franc tudja mi volt az... Miközben rohantam a suli felé, szorongásomból hirtelen kéjes görcs öntött el, ami valahonnan belülről, a farokcsont mögül indult ki, szétterjedt az ágyékomon, lábaim erőtlenekké váltak, mint egy rongybabának és minden átmenet nélkül kéjhullám öntött el. Később már alig vártam, hogy mehessek lefeküdni és izgalmas, erotikus fantáziákkal ringattam magam álomba. A kéjes magány időszakai voltak ezek, de minden csak a fejemben zajlott.

Aztán egyre gyakoribbá váltak a reggelek, hogy lucskos pizsamával ébredtem. Talán három-négy évnek is el kellett telnie, mire egy lépéssel előrébb jutottam. Nem volt internet, a reklámokban csak elvétve (de azért már egyre gyakrabban) bukkantak fel meztelen nők, így a nemi izgalmat Veres Pali bácsi (szexológus) levelezőrovata és a magyar filmekben meztelenkedő Udvaros Dorottya, Esztergályos Cecília bájai jelentették. Volt egy Edda koncert is, amelynek csúcspontján, sorban és egymás után meztelen lányok jöttek fel az emelvényre, megfordultak, majd lementek.

Persze még mindig fogalmam sem volt arról, mit jelent az, hogy dugni. Igazából masztizni sem tudtam. Az csak valamikor, pár évvel később kezdődött. Eleinte csak annyi, hogy este titokban levetkőztem és meztelenül aludtam hajnalig (hmmm.... manapság nem is emlékszem mikor aludtam utoljára ruhában. Talán egyszer-egyszer ha barátoknál alszunk - de ott is ritkán. A Kedvest pl. én szoktattam rá a meztelenül alvásra).

Majd rájöttem, hogy párzó mozgással pont úgy tudom dörzsölni a szerszámot a lepedőhöz, hogy az jó legyen nekem. Bármilyen nevetséges: igazi FÉRFInek éreztem magam ettől másnap. A reggeli és spontán merevedések ekkorra már állandósultak. Nem egyszer percekig kellett várnom, míg felállhattam egy asztaltól, amíg egy ilyen elmúlik.

Hiába: ez a kamaszkor."

A folytatásért kattintson ide.