horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A misszionárius pózt vallásos könyvre cserélte a brit pornós

2010.09.27. 14:50 Módosítva: 2010-09-27 14:59:28

Nagy hatással volt a sok misszionárius póz Teresa Scottra: a 32 éves expornós, aki korábban több száz felnőtt filmben játszott főszerepet, jelenleg imádkozással, és vallásos könyvek írásával tölti napjait. "Meditáltam, és egyszercsak így szólt hozzám az isteni hang: "ha rendet teremtesz az életedben, elvezetlek a paradicsomba". Ezek után jöttem rá, hogy változtatnom kell” – mesélte a The Sun magazinnak Scott, aki annak idején 17 évesen csöppent a pornóiparba. „Megszakítás nélküli bulikban és végtelen szexpartikon vettem részt, amikor először modell lettem. Mindkét végénél égettem a gyertyát. Olyan életet éltem, amiről a legtöbb lány csak álmodni szokott. Soha nem voltam szégyenlős a kamera előtt, valójában ott voltam igazán elememben, de később már nem éreztem boldognak magam attól, hogy a testemből élek.

Scott élete tehát 180 fokos fordulatot vett, és a régebben kamerák kereszttüzében szexelő csaj mostanában teát és sütiket kínál vallási összejöveteleken. „A szüleim is megkönnyebbültek, amikor befejeztem. Anyám arcán elterült egy mosoly. Apám csendes ember, de tudom, hogy ő is nagyon boldog ettől.