18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Monica Mayhem 400 pornót és élethű műánuszt hagy maga után

2010.10.13. 21:42 Módosítva: 2010.10.18. 18:27

Valószínűleg minden pornós csaj arról álmodozik, hogy egyszer csak jön egy gazdag és jóképű férfi, aki kiemeli őt a szakmából, és soha többé nem szorul arra, hogy azért a csini, rózsaszín tűsarkú cipő áráért ganbangeznie kelljen a kamerák előtt.

Nos, sokak bánatára Monica Mayhem megtalálta a maga szőke hercegét, és cirka 400 pornófilm után úgy döntött, egy állatorvos kedvéért leszerel. A tündérmese egyébként még ennél is szebb, hiszen Mayhemnek már a pornósztár titulus is felkapaszkodást jelentett abból a közegből, ahonnan érkezett: anyja egy agresszív alkoholista volt, a csaj szinte nulla önbecsüléssel, szégyenlősen, és a világra haragosan csöppent bele a felnőtt filmek iparába.

Hogy büszkesége mennyire jogos, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy élethűen megformált ánuszát kemény összegért árusítják a szexshopokban. És hogy pontosan kit is veszítenek el a rajongók, azt a képekre kattintva megnézheti.