18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tanya Tate a legjobb MILF a Night Moves szerint

2010.10.15. 19:27

A Night Moves idén is megszavaztatta az olvasóival, kik a legjobbak a pornóiparban, ám a rajongói szavazatok eredményei mellett saját győztest is hirdettek. Kiderült, hogy az internetes magazin szerkesztőinek ízlése igencsak eltér az olvasóiktól. Utóbbiak például Vicky Vette-t hozták ki győztesként legjobb MILF kategóriában, ám a Night Moves szerint Tanya Tate a legjobb "dugnivaló anyuka". (MILF=Mother I'd Like to Fuck, szó szerint: anya, akit megdugnék: vagyis olyan jó karban lévő, szexuálisan is vonzó 30-as évei végén járó, vagy 40-es, netán 50-es (néha 60-as is) nő vagy anya akikkel a fiatal pasik is szexelnének.)

Klikkeljen még több Tanyáért!
Klikkeljen még több Tanyáért!

A rajongók szerint Kayden Kross a legjobb pornószínésznő, a szerkesztők szerint viszont Teagan Presley. Előbbiek Ebvan Stonet tartják a legtehetségesebb pornószínésznek, míg a magazin szerint James Deent illeti. Ide kattintva a többi kategória győzteseit is megnézheti, és eldöntheti, az ön ízlése a szakemberekével vagy a tömeggel egyezik.