18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Őszintén vall a kakiszex nagyasszonya

2010.10.24. 19:26

Miközben abban reménykedünk, hogy Magyarországon eddig csak nagyon kevesen ismerték Veronica Moser nevét, bemutatjuk: ő a kakiszex nagyasszonya. Az asszony egyébként az egyik példa arra, hogy ebből a szakmából is ki lehet öregedni, és egyre extrémebb dolgokat kell csinálni ahhoz, hogy a pornós nevével fémjelzett filmek eladhatóak legyenek. Mosernak ez jól megy, belegondolni is borzongató abba, hogy azért, mert erre van kereslet.

Az asszonyról egy videós interjú kering napok óta a neten, ahol megdöbbentő őszinteséggel beszél a munkájáról, ám a legmegrázóbb az, hogy mindezt mosolyogva adja elő, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, amit művel. Moser mesél a kezdetekről, arról, hogy a pisiszex után hogy vált következő lépéssé a kaki, mennyi idő kellett ahhoz, hogy le tudja nyelni a "nagy kövér hurkát", hogyan gyakorolt, és miben különbözik a nők széklete a férfiakétól.

A videó (bár képileg nélkülözi a székletet) megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!