18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így néz ki egy házi készítésű Lady Gaga maszturbátor

2010.10.27. 08:14

A dupla csiklóval ellátott egyik legújabb Fleshlight játékszer, az avataros műpunci igencsak megihlette az egyik Lady Gaga rajongót, aki gondolt egyet, és elkészítette az énekesnő hasonmását az alap maszturbátor, egy paróka és egy napszemüveg felhasználásával. A történetben egyébként nem csak ez a poén, hanem, hogy a neon.hu-n simán elemlámpának nézték a segédeszközt.

ladygaga-fleshlight-sex-toy

"Micsoda Megvilágosodást hozott Lady Gaga az életünkbe! Minden más, amióta akár világíthat is a szájában a negró. Olyat mutatunk, hogy megáll az ész: Lady Gaga elemlámpa indult hódító útjára a nagyvilágban... ez aztán a tökéletes megvilágosodás!" - írták a honlapon, alaposan benézve a Flashlight (elemlámpa) szavon alapuló szójátékot, de azóta már korrigálták a balesetet: "Bónusz megvilágosodás: persze ezzel az elemlámpával nem csak világítani lehet... másra is jó! ;)" A cucc egyébként nincs forgalomban, ám az elvetemült fleshlightosokat ismerve még bármi lehetséges.