Kedves Perverz Házaspár! Olvasom, hogy perverz szexvariációkhoz kerestek partnereket - így kezdődik a hirdetés, amit idézhetnénk valamelyik mai, internetes szexpartnerkereső oldalról is, de nem. Az idézet a nyolcvanas évekből való (Tóth-Figler: Levéltitkok, Levélpressz Kiadó). Az internet robbanásáig a szexpartnerek közvetítése a külön erre specializálódott újságokon keresztül zajlott. A mellszexet, popószexet, csoportos önkielégítést,  szájközösülést, állathangos szexet keresők hirdetéseit, és az azokra érkezett válaszokat ma már összegyűjtött kiadásokban olvashatjuk, amikből hetente jelenítjük meg a legjobbakat.

Kedves Molett lány!

Ön az, akire vágyom. Imádom a nagy mellű lányokat, asszonyokat. Még jobban azokat a melleket, melyek lógósak. Azokkal lehet hancúrozni, hímvesszőmet azokat betakarni és odaélvezni! Sajnos ritkán adatott ez meg nekem, pedig általában másként - pinákba - nem tudok elélvezni, éspedig azért mert a lyukakba nem tudok behatolni. Partnereim és én is fájdalomról panaszkodunk, éppen csak a hegyét tudom oda tenni, mert egy picit nagyra nőtt szegénykém. Ezért azután inkább a hatalmas (sajnos azonban általában kicsi) mellek között, vagy partnerem szájában tudok elélvezni. Nekem jutott a pinák nyalása, amit rettenetesen szeretek művelni! A találkozásunk reményében, a többit majd a gyakorlatban. Zárom soraimat azzal, hogy már érzem is a gyönyörű, izgalmas, hatalmas melleket. Majdnem elfelejtettem. 51 éves, 188 cm magas, 73 kg súlyú fizikus vagyok. Hímvesszőm 27 cm hosszú és 8 cm vastag izgalmi állapotban. Laci (233)

Kedves manöken lány!

Hirdetésed olvasva megcsillant bennem a remény, hogy végre sikerülhet találnom magamnak egy olyan lányt, mint te vagy. Magas, szőke, kék szemű, jóképű srác vagyok. Tudod, az a helyzet, hogy imádok szeretkezés közben ugatni, és ha ezt egy lánynak elmondtam, rögtön odébbállt. Nagyon reménykedem, hogy írsz nekem és megígérem, hogy mindenféle állathanggal elősegítem neked is, magamnak is a felhőtlen kielégülést. Nagy várom, hogy találkozhassunk. Írd meg, hogy hol és mikor. Vau-vau. Pisti (024)