18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pimpa helyett Jenna Jameson lesz a Facebookos profilképen

2010.11.17. 14:33

A Kockásfülű nyulat, Törpillát, Vukot és Pimpát mától három napig lecserélhetjük Jenna Jameson, Madison Young, Michelle Wild, esetleg Brigitte Bulgari fotóira, kinek ki a kedvence. Márpedig annak is van kedvence, aki állítása szerint nem néz pornót.

fb450

A Facebookon terjedő rajzfilmfigurás felhívásra ugyanis a legeredetibb válasz reakció indult a közösségi oldalon. A felhívás pontosan így szól: november 17-től 21-ig cseréld le a Facebookos profilképedet a kedvenc felnőttkori pornószínésznődre, és biztasd erre a többieket is! Cél: ne legyenek szűzies arcok a Facebookon, csak a kiélt ánuszhercegnők vasárnapig! Mert pornófogyasztónak lenni jó!

A felhívásra egyelőre még kevesen reagáltak, annál is inkább, mert köztudott, hogy a közösségi oldalon még egy mellbimbó sem engedélyezett. Bár tény, hogy a kedvenc pornószínésznőkről találni olyan képeket is, amiken épp nem csinálnak belőlük billiárd asztalt a filmbeli kollégáik - bár azok kevésbé izgalmasak.