Házipornót készített a börtönben tanító 59 éves nő a 29 éves gyilkosságért elítélt diákjával - írta a The Sun magazin. Az 59 éves tanárnő, Beverley Van-de-Velde média tudományokat tanított a brit Rye Hill börtönben, Warwicksban. Az órák során beleesett egyik tanítványába, Richard Francisbe, a gyilkosság miatt elítélt diákjába. A börtön vezetője találta meg a 17 perces házipornót, amin a tanárnő és a diákja szexuális aktust folytatnak. A DVD mellett számtalan szerelmes levelet is talált az igazgató.

Richard Francist rettegett bandavezérként tartják számon Angliában. 13 év letöltendő börtönbüntetést kapott, amiért 2002 szilveszter éjszakáján dulakodás közben leszúrt valakit. A tanárnőnél 30 évvel fiatalabb rab több közeli képet is készített kettejük pásztorórájáról.

A házipornó első jelenetében Beverly Van-de-Velde bemegy a szobába, és fénymásolóval eltorlaszolja az ajtót. Később fekete, bőr fűzőben, harisnyatartóban és tangában fekszik egy ágyon. Megérkezik az elítélt, és egy csók után néhány pozícióban szexuális aktust folytatnak. A házipornón jól látszik az is, hogy a háttérben nyitva van egy ablak, ami közvetlenül a börtön udvarára néz.

“Majdnem a székem mellé ültem, ez annyira durva. Vagy nagyon bátor vagy teljesen hülye. Abból az épületből könnyen meg is szökhetett volna Richard Francis” - mondta a börtön egyik alkalmazottja. Beverly Van-de-Veldét azonnal felfüggesztették a börtönbéli munkájából, az őt alkalmazó Manchester City College is kirúgta.