18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Bosszúból terjesztik Miss Hungary kompromittáló képeit

2010.12.01. 21:51

Az idei Miss Hungary győzteséről, Gergori Dóráról kommentben kaptuk a linket, ahol a róla készült meztelen képeket találni. A szépségkirálynő a mosolyáról és jellegzetes melleiről jól felismerhető az amatőr fotókon. A díjnyertes szépségkirálynőt is megkérdeztük a képekről a Miss Hungary verseny szervezőjével együtt.

A facebookon és egyéb fórumokon terjeszti privát képeimet, emiatt rendőrségi feljelentést is tettem, bár tudom, hogy a képek terjedését nem lehet megakadályozni" – nyilatkozta Gregori Dóra.

“Én is megkaptam ezt a linket. Nálunk nem kizáró ok az, ha valakiről kiderül, meztelen fotók készültek róla, vagy hogy CKM-ben vagy a Playboyban szerepelt. A képeket Dóri volt barátja küldte el, bosszúból. Szakítottak pár hónapja, a fiú azóta fenyegeti, üldözi, a Facebookon saját oldalt nyitott az ő nevében, hogy lejárassa. Ennek ellenére Dóri megnyerte a versenyt, hiába a személyes bosszú. Engem is megkeresett a srác, semmiképpen nem tartom helyesnek, amit tesz. Dórinak már van egy másik barátja” – mondta Répás Lajos, a Miss Hungary verseny szervezője.