horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gangbang jelenet is van a Flintstone-pornóban

2010.12.03. 18:52

Nem egyszerű feladat élethűvé varázsolni egy jól ismert rajzfilmet, a pornóiparnak azonban ez jól sikerült. A felnőtt filmipar régóta sajátos műfaji jellegzetességgel ruházza fel a már sikeres filmeket és sorozatokat, így került a képbe a most elkészült Flintstone-család XXX verziója is. Nemrég megírtuk, hogy Vilma és Irma leszbizni fognak a Flintstone-család pornó verziójában, most már azt is tudjuk, hogy a film végén csattanó poént is írtak a forgatókönyvírók. A majdnem kétórás pornófilmet a kritikusok már most az egyik legviccesebbnek tartják, a többszörös díjazott, idén AVN-díjas felnőttfilmrendező és producer, Will Ryder neve garancia a jóra. A főszerepeket Hillary Scott, Brooke Lee Adams, Hayden Winters, Misty Stone, Anthony Rosano, Dale Dabone, Seth Gamble, Rod Fontana és Peter O'Tool (ő lesz Fred) játsszák.

A történetről előzetesen annyit, hogy Fred éppen krízisen megy át, amikor 18 éves lánya, Pebbles elköltözik. Egyre öregebb lesz, nem tudja, hogy még mindig vonzónak tartja-e a feleségét, és persze mi fog történni? Mindenki mindenkivel dug majd. Elmaradhatatlan a végén egy gang-bang jelenet, amiben – vigyázat, spoiler – valaki felfedezi, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. Innen lehet letölteni.