18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jó a három ponton izgató vibrátor

2011.01.21. 13:49
vib

Ezúttal szingli olvasónk jelentkezett, hogy kipróbálja a három ponton is masszívan izgató, rózsaszínű, SMILE Gipsy márkájú vibrátort.

“Most, hogy egy többéves kapcsolat után egyedül lettem, pont jókor jött a vibrátor tesztelés. Sokszor előfordul, hogy ‘nélkülöznöm' kell szingliként a szexet. Lapcsolatban romantikus vagyok, ott a szerelem és az érzelmek dominálnak. Egyedülállóként ha efféle szükségleteim kielégítéséről van szó, annyira már nem vagyok romantikus.  Így gyertyák és romantikus fények, Julio Iglesias és Berry White helyett pornót nézve próbáltam ki a kapott vibrátort. Bátortalan vagyok ha egy idegen vibrátor motorikus képességeit is vizsgálnom kell, úgyhogy a biztonságos közepes fokozatot választottam. A vibrátor alul, középen és a tetején is folyamatosan rezeg, érzésre csak egy kissé másabb, mint a társai. Úgy emlékszem, hétféle erősségben lehet állítani. Én a közepes erősséggel is elégedett voltam, a magasabb fokozatokat csak az élvezés után próbálgattam, azok is elég kellemesek voltak” – írta a 34 éves Velvet-olvasó.

A terméket a vagyaim.hu [2] biztosította. Ha kedvet érez valamilyen játékszer teszteléséhez, írjon a következő címre: nefelejcs(kukac)mail.index.hu. Levelében röviden győzzön meg minket arról, miért pont Ön a megfelelő alany.