Mostani témánk minden valószínűség szerint eléggé megosztja majd az olvasókat, mint ahogyan ez a Gyakorikérdések.hu oldaláról is kiderült: Hogyan vegyem rá magam, hogy lenyeljem a spermám? – tette fel a kérdést az egyik internetező, aki mindemellett azt is hozzátette, nagyon akarja a dolgot, de amikor elélvez, már nincs kedve hozzá. A srác kapta az ívet rendesen a kommentezőktől, sokan undorítónak találták megkóstolni a saját ejakulátumukat, de olyan is akadt, aki szintén elgondolkodott már a dolgon, és azon is filózott, ráélvez egy csajra és lenyalja róla. Csak az íze végett. Egy másik csak az anyag szaga miatt döntött úgy, hogy soha nem fogja erőltetni a partnerénél, ha az úgy dönt, nem akarja lenyelni.

Egyik ismerősöm sokáig tűrte, hogy a pasija szinte követeli tőle a sperma elfogyasztását, aztán egyik nap eldurrant az agya: „A szopás végeztével felcsúsztam hozzá, és mint aki csak egy puszit akar a szájára adni, azzal a lendülettel át is löktem a szájába az összes anyagot. A következő lendülettel már repültem is róla, a barátom pedig hangos káromkodások és köpködések közepette szaladt ki a fürdőszobába öklendezni, majd fogat mosni. Soha többé nem követelőzött.”

Ön kóstolta már a saját spermáját?

Rövid – és természetesen nem reprezentatív – közvélemény-kutatás után kiderült, egyáltalán nem nevezhető deviánsnak, ha egy férfi megkóstolja a saját spermáját. „Ugyanúgy, ahogy egy lány is képes lenyalni az ujjadról a nedvet ujjazás után, miért is kellene undorodni mondjuk egy szopás utáni csókolózástól?” – mondta Vince, Jakab pedig még ennél is tovább ment: „Valamikor tizenévesként kóstoltam meg a sajátomat. Nem kell nagy dologra gondolni, belenyúltam, lenyaltam. Semmi gusztustalant nem találtam az ízében sem, és szerintem a legtöbben kipróbálják.”

Kíváncsiak vagyunk arra, olvasóink hogyan vélekednek. Ön kóstolta már a saját spermáját? (A kérdés természetesen a férfiaknak szól.) Egyáltalán mi a normálisabb: undorodni tőle vagy elfogadni - ahogyan azt a nők többsége teszi?