18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: kereszt

2011.03.11. 15:13

A behatoló, legyen akár férfi, akár egy felcsatolható szettel felszerelkezett nő, feküdjön az oldalára, a partnere lábaihoz képest merőlegesen. A nő tegye a lábait az előtte fekvő lábaira, kényelmesen, felhúzott térdekkel feküdjön úgy, hogy csak szeméremtájékon érintkezzen közvetlenül a partnerével. Ez az a póz, amiben nem kell kimerítő edzésnek is megfelelő mozgás végezni mint a híd pózban ahhoz, hogy elélvezzen mindenki. A pózt kifejezetten orgazmushoz ajánljuk, főleg azoknak, akik szeretik lustán csinálni, mégis nagyot élvezve a végén.

A kereszt póz a behatoláson kívül a kukkolás élményét is megadja, elvégre a behatoló fél végig láthatja a hardcore jelenetet. A jobb látószöghöz kispárna ajánlatos mindkét fél feje alá. Nemcsak a kényelmes fekvés miatt praktikus a póz, hanem azért is, mert szabadon maradnak a kezek. Így megérinthetik, karmolászhatják, simogathatják, csipkedhetik egymást kedvükre a kereszt póz élvezői.

Kisebb ágyon is működik a póz

Leszbikusok így csinálhatják