horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: állva, mint a 9 és fél hétben

2011.04.01. 17:23

A 9 és fél hét egyik emlékezetes szexjelenetében az esőben állva ront egymásnak Mickey Rourke és Kim Basinger a lépcsőknél. A jelenetben Mickey Rourke az ölébe veszi Kim Basingert, majd a színésznő a hátát a falhoz támasztja, a lábát a szemben lévő falra helyezi, és így szerelmeskednek az esőcseppek alatt. Az álló pózt többféleképpen is lehet variálni, az egyetlen, amire oda kell figyelni, az az, hogy a férfi ne kapjon sérvet a nő testsúlyától.

A 9 és fél hét esős jelenete

Az álló szexpózt a legkönnyebben egy szék segítségével ajánlatos felvenni. A férfi üljön a székre, a nő szembe vele pedig üljön a férfi farkába/ölébe. A lábait tegye a férfi karjai alá, szorosan a derekához, a karjait pedig kulcsolja a férfi nyaka köré. Ha ez megvan, akkor a férfi emelkedjen fel lassan a székről. Az erősebbek járkálhatnak is a partnerükkel a testükön, de aki nem akar sérvet kapni, álljon inkább a falhoz vagy a szekrényhez. A behatolás ebben a pózban mindkét félnek élvezetes, ám ez nem az a póz, amivel hatalmas orgazmusa lenne bármelyik félnek is, arra a franciázást ajánljuk.

Hardcore jelenet