horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A hét pornósa a latinnak eladott eszkimó nő

2011.06.04. 16:56

A 26 éves Princess Adina után az inkább Puerto Rico-inak, mint eszkimónak kinéző Jenaveve Jolie-t mutatjuk be a héten.

Jeneveve Jolie, Jenavive, Jenaveve, Jenavieve Jolie, Jenaveve Jolee neveket beütve a keresőbe lehet rátalálni az eredetileg Jenaveve Jolie-ként napvilágott látott pornósra. Az egzotikus táncosként is dolgozó felnőttfilmes 1984-ben született június 4-én, kis kutatással kiderül, hogy eszkimó származású. A mindössze 152 centis, 48 kilós nő pincérnőként dolgozott egy steak házban 2004-ig, amikor is beindult a pornós karrierje. Mindeddig körülbelül háromszáz felnőttfilmben szerepelt, legtöbbször latina taggel futtatják egzotikus külseje miatt. Jenevave Jolie-t 2006 óta minden évben jelölik AVN-díjra, de eddig még egyet sem vitt haza. Szerepelt azonban a Pirates című pornófilmben, ami 10 AVN-díjat is besöpört – szerencsétlenségére ő egyik díjazott jelenetben sem játszott. A filmben Jesse Jane-nel az internet egyik legnépszerűbb pornószínésznőjével szerepelt együtt. Kris Knight szintén szakmabeli évek óta a férje, ha tehetik, legtöbbször együtt szerepelnek a filmekben.

Jolie jobb bicepsze tetovált, és mindkét mellén piercinget hord, ezeket azonban nem minden filmjében látni.Itt lehet követni twitteren.