18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ki játssza Oszama bin Ladent a pornóparódiában?

2011.06.06. 17:43

Ki legyen Oszama bin Laden a pornófilmben?

Oszama bin Laden halhatatlanságára még egy pornóparódiával is rásegítenek, a frisky.com értesülései szerint a Hustler This Ain't Bin Laden XXX címmel az al-Kaida terrorszervezet exvezetőjének életéről készít pornófilmet. Az alapja mindennek az a pletyka, mely szerint Oszama bin Laden búvóhelyén elképesztő mennyiségű pornómagazint és pornófilmet talált a CIA. A szakértők szerint mindez titkos kommunikációs csatorna is lehetett a terroristák között. A pornófilmek és a magazinok ilyen célú tárolása mellett szól ugyan az, hogy az iszlám vallás tiltja, hogy meztelen nőt nézegessen egy férfi, bár teljesen elképzelhető, hogy privát célra is nézte azokat bin Laden. “Úgy hírlik, bin Laden nagy Hustler-fan volt” – nyilatkozta a Hustler egyik rendezője, Rob Smith. “Pornót nézett, most azonban ő maga lesz a pornófilmben, egyszer minden kör bezárul” – tette hozzá.  A magazin úgy tudja, már a nyáron debütálhat a film, a casting pedig már elkezdődött.

A kérdés az, ki játszhatná el a turbános, nagy szakállas, szikár férfit a pornófilmben? Valamelyik melegpornós, Miklós Árpád vagy Francois Sagat? Vagy a legenda, Ron Jeremy? Szavazzon!