horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A hét pornósa Hillary Clinton gyakornoka, Sammie Spades

2011.06.25. 18:21

A hét pornósa Rita Faltoyano után az 1987-ben, Nevadában született Sammie Spades pornószínésznő, aki a főiskola alatt a Middleton családnak tanácsokat adó Hillary Clinton gyakornoka volt. A TMZ úgy tudja, hogy amikor Spades a buffalói főiskolán tanult 2006-ban, egy banketten találkozott a majdani szenátorral, Hillary Clintonnal. A köldökpiercinges Sammie Spades azt állítja, felvették arra a nyárra gyakornoknak Clinton buffalói irodájába, ahol főleg irodai munkát végzett – de arról álmodozott, hogy megmutatja, mit is tud valójában. Anyagi problémák miatt azonban később felhagyott a politikával és a szexipart választotta. “Nem gondolom, hogy Hillary boldog volna, ha ezt tudná, nagyon tisztelem Mrs. Clintont” – nyilatkozta a mindössze 150 centis, 48 kilós Sammie Spades és hozzátette, soha nem találkozott Bill Clintonnal.

A szőke hajú pornós közel negyven felnőttfilmben szerepelt már, 2009 óta dolgozik a pornóiparban. Jó az análjelenetekben, gangbangben és a leszbijelenetekben is, egyelőre a szakma nem díjazta még, de lehet, jót fog tenni a karrierjének, hogy Hillary Clintonnal emlegetik együtt.