18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nézegessen harisnyás nőket!

2011.06.27. 16:21

Alig akad pasi, akit nem hoz lázba, ha egy nőt szép harisnyában vagy harisnyakötőben lát. Van, akinek a harisnya csak színesítése a szexnek, és olyan is van, aki el sem tud képzelni szexet harisnya nélkül – ez utóbbiakra mondják, hogy harisnyafétisük van. "A szép harisnya kiemeli a fantáziádat...na meg erősen kötődik az örömlányok adta élvezetekhez.Túlfűtött szexualitást sejtet, olyasvalakit, aki tudja mit akar és már nem kislány" – nyilatkozta a Velvet egyik olvasója, és hozzátette, vad, izgalmas, érett, igazi nőt takar a harisnya.

Persze nem azokra a középkorú hölgyekre értette, akiket a piacokon látni lilára festett asszonyhajjal, hanem azokra a nőkre, akik szívesen vesznek fel combfixet és harisnyakötőt, akár bugyi nélkül. Azokra, akik az izgalom fokozásához nem félnek nagy lyukú neccharisnyában pózolni partnerüknek. A harisnya e tekinteben kicsit olyan, mint a domina szerelések, emiatt is fétisjellegű, ha a nőn harisnya van.