18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Műspermát használnak az amerikai elnökös pornóparódiában

2011.06.28. 21:48

A Here Cums the President pornóparódia írója és rendezője Ronald Raygun elmondta a Tease magazinnak, hogy műspermát használnak a filmben, amikor sok spermát kell produkálnia a színésznek. A rendező elmondta, hogy a Cetaphil nevű testápolót használják, ami színe és állaga miatt tökéletesen alkalmas arra, hogy helyettesítse a spermát. “A Cetaphil kell a folyamathoz” – mondta Raygun a magazinnak. “Használjuk, mert úgy néz ki mint a sperma és nagyon tiszta. Egyes jeleneteknél, ahol úgy tűnik, hogy a lányok spermát nyelnek, valójában pina colada mixet nyelnek” – tette hozzá a rendező.

A Velvet megkérdezte Kovit, aki legszívesebben Alekosszal forgatna,  jellemző-e, hogy itthon is testápolóval dúsítják a spermás jeleneteket. "Nem használunk. Általában csak akkor szokták használni, ha nagy mennyiséget akarnak produkálni, ami irreálissan sok, vagy akkor, ha nem sikerül a srácnak az élvezés. Bármivel helyettesíthető, aminek hasonló a színe és az állaga. Nem tudok róla, hogy itthon használnának műspermát, mi igazival dolgozunk ez biztos" – nyilatkozta a Velvetnek Kovi.