18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Heti póz: Kitekerve, fekvőtámasz közben

2011.07.15. 18:37 Módosítva: 2011.07.15. 18:40
sx

Az e heti pózt azoknak ajánljuk, akik szex közben is ügyelnek az alakjukra és a zsírégetésre. A férfi vegye fel természetesen már merev állapotában a fekvőszámasz kiinduló helyzetét, lábaival csípőszéles terpeszben. A nő feküdjön a hátára, csípőjével szorosan a férfi csípője alá, majd húzza fel mindkét térdét a hasához. A férfi lefele irányuló lökésekkel tud a nő hüvelyébe hatolni, viszont mivel mindkét fél keze le van foglalva, a behatolás nem lesz egyszerű. A fekvőtámasz pózban csak a férfi látja, mi történik, ő tudja irányítani a csípőjét. Viszont mivel a férfi farka lefelé hatol be a nőbe, célszerű, ha apró lökésekkel próbálkozik. A nő akkor tud segíteni magán és azon, hogy egyáltalán élvezhető legyen ez a póz, ha a hüvelyét többször, erősen összeszorítja. A póz rendkívül nehéz, összeszokott párosoknak ajánljuk a hétre.

És bár már talán tudják, hogy ilyen pózt sem látni a pornófilmekben, az alábbi videóval ajánljuk az e heti pózt – ebben a nő csak egy kis ideig ugyan, de felveszi a fekvőtámaszt, kutyapózban.